Συνεργείο για να καταπολεμήσει τις… λακκούβες επιστρατεύει ο Δήμος Χανίων

συνεργείο-για-να-καταπολεμήσει-τις-λ-1117804

Η ΔΕΥΑΧ και ο Δήμος Χανίων, με μέλημα την έγκαιρη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση

των ζητημάτων της καθημερινότητας, δημιούργησαν ένα νέο συνεργείο με σκοπό να ριχτεί στη “μάχη” ενάντια στις λακκούβες και στην αποκατάσταση τομών, σε όλους τους δρόμους του Δήμου.

Το νέο αυτό συνεργείο που έχει συσταθεί με πρωτοβουλία της ΔΕΥΑΧ, βρίσκεται στους

δρόμους των Χανίων και θα έχει ως αποκλειστική αρμοδιότητα την καθημερινή επιδιόρθωση των επικίνδυνων φθορών που έχουν προκύψει στο οδόστρωμα.

Το συνεργείο έχει ήδη ξεκινήσει τις παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο τόσο περιαστικά, όσο και στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, βρέθηκε τις προηγούμενες ήμερες, σε σημείο που είχε επέμβει το συνεργείο και πραγματοποίησε αυτοψία, ενώ δήλωσε ότι «στόχος είναι η άμεση βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και πάνω απ’ όλα, η ασφαλής μετακίνηση στους δρόμους ευθύνης του Δήμου Χανίων».

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χανίων, Χρυσούλα

Χατζηδάκη, αναφέρει πως «η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί ένα κοινό όραμα Δήμου Χανίων- ΔΕΥΑΧ. Το συγκεκριμένο συνεργείο εδώ και τρεις εβδομάδες έχει ξεκινήσει πιλοτικά την αποκατάσταση στα σημεία που έχουν καταγραφεί και θα συνεχίσει, στοχεύοντας τη βελτίωση λειτουργίας των υπηρεσιών για το κοινό όφελος».

zarpanews.gr

5 thoughts on “Συνεργείο για να καταπολεμήσει τις… λακκούβες επιστρατεύει ο Δήμος Χανίων

    1. Καλή ιδέα, μακάρι να μπορέσει να μας βοηθήσει, μας εχει ξεπατώσει και η Κοσμοτέ. Αντί να φτιάχνετε δρόμους με σωληνες από κάτω για τα δίκτυα όπως στο εξωτερικό με προοπτική δεκαετιών, κάνετε 4 πόντους άσφαλτο (αντί για 10…..) και μετά περναει η Κοσμοτε και η ΔΕΥΑΧ και γίνονται όλα σαν παρετημένο εγκατελειμένο χωριό δεκαετίας 1970…..

  1. αν έφτιαχναν και τα φρεάτια απορρόφησης όμβριων υδάτων στο ύψος του οδοστρώματος να είναι πιο ασφαλή ιδικά για δίτροχα και να σκεφτούν ότι εκεί συσσωρεύονται σκουπίδια, να φράζουν με αποτέλεσμα να μην κάνουν για το λόγο ύπαρξης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook