Συνελήφθη πρώην γνωστή παίκτρια ριάλιτι με 7 κιλά κοκαΐνης

συνελήφθη-πρώην-γνωστή-παίκτρια-ριάλ-1280620

Είχε γίνει γνωστή από η συμμετοχή της σε τηλεοπτικό ριάλιτι – Μαζί της συνελήφθη ένα ακόμη άτομο – Έφοδος της αστυνομίας σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη.

Με επτά κιλά κοκαΐνη στην κατοχή της ίδιας και ενός ακόμη ατόμου συνελήφθη το μοντέλο Έλενα Πολυχρονοπούλου, γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι Power of Love. To μοντέλο και το δεύτερο άτομο συνελήφθησαν σε διαμέρισμα στη Ν. Σμύρνη όπου έγινε αστυνομική επιχείρηση.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το μοντέλο συμμετείχε στο γνωστό ριάλιτι πριν από δύο χρόνια και στη συνέχεια εμφανιζόταν σε τηλεοπτική εκπομπή.

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση από την αστυνομία.

Πηγή: protothema.gr

One thought on “Συνελήφθη πρώην γνωστή παίκτρια ριάλιτι με 7 κιλά κοκαΐνης

  1. Άρχισε να κελαιδεί το …….μοντέλο που πιάσανε πριν 10 μέρες με τα 30 φιξάκια για να πέσει στα μαλακά, έδωσε το άλλο ….μοντέλο και πάει λέγωντας.
    Τελικά στην Ελλάδα πρέπει να έχουμε πολλές σχολές ……μοντέλων γιατί το 89% των Ελληνίδων είναι ……..μοντέλα. Σκέφτομαι ότι μπορούμε να ξεχρεώσουμε τα μνημόνια αν κάναμε …….εξαγωγή …..μοντέλων ! Οι μόνες που ξέρω ότι δεν είναι σίγουρα μοντέλα είναι η πρόεδρος της δημοκρατίας γιατί έχει μούρη γκαβής σαύρας και η Ντορα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook