Συνελήφθη ο Μένιος Φουρθιώτης

συνελήφθη-ο-μένιος-φουρθιώτης-766226

Τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη φέρονται να συνέλαβαν πριν λίγο οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, το κανάλι του Έψιλον στα Μελίσσια επισκέφτηκε πριν από λίγο εισαγγελέας με δύο αστυνομικούς. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί ερεύνησαν το γραφείο του. Ο ίδιος δεν ήταν εκεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σύλληψη φέρεται να έχει να κάνει με το περιστατικό της επίθεσης με καλάσνικοφ στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη και το περιστατικό με τις δύο ενόπλους που εντοπίστηκαν λίγες ώρες πριν από την ομάδα ΔΙΑΣ στην Εκάλη και αφού πυροβόλησαν κατάφεραν να διαφύγουν.

Σύμφωνα με το newsbreak.gr. οι δύο δράστες της επίθεσης στο σπίτι του γνωστού παρουσιαστή, συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές, καθώς φέρεται ότι εντοπίστηκε ένα σακίδιο το οποίο έπεσε από τη μηχανή τους στην προσπάθειά τους να διαφύγουν. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έγινε ανάλυση του DNA που βρέθηκε στο σακίδιο και έτσι οι αρχές ταυτοποίησαν τους δράστες και προχώρησαν στη σύλληψή τους.

Κατά την ανάκρισή τους μάλιστα από τους άνδρες της αστυνομίας, οι δύο άνδρες φέρεται να ομολόγησαν ότι ο Μένιος Φουρθιώτης τους είχε πληρώσει προκειμένου να «γαζώσουν» το σπίτι του στα Μελίσσια.

One thought on “Συνελήφθη ο Μένιος Φουρθιώτης

  1. Παρακαλώ δείτε το σχόλιο μου στο άρθρο σας στις 23 Απριλίου με τίτλο : Έκρηξη τα ξημερώματα έξω από το σπίτι του Φουρθιώτη !
    Αυτή είναι η περήφανη, ισόνομη, δίκαιη πατρίδα και κοινωνία που μας έφτιαξαν για να διώξουν τους άξιους, τους επιστήμονες, του ικανούς Έλληνες και να αφήσουν τη χώρα έρμαιη και εγκλωβισμένη στα βίτσια των ομοφυλόφυλων, των Βουρθιωτηδων, των Τατιανων, των Ευαγγελατος, των Καμπουρακιδων, Αναστασοπούλων, και τόσων άλλων τουρκοσπορων που θα ….γαλουχιζουν τα παιδιά μας στο πως να εξυπηρετούν την βλάχο-γουρουνο-ελίτ της χώρας μας ! Το μόνο που περιμένω με αγγαλιαση είναι να δω και να ακούσω αυτόν τον φουκαρά τον δημοσιογράφο – ανταποκριτή από Τουρκία Μανώλη του Σκαι νά βγάζει τα ακουστικά να τα πετάει κάτω και να λέει στην Αναστασοπούλου, Καμπουράκη, οικονόμου : άντε γαμηθείτ..όλοι σας καραγκιοζηδες σούργελα της δημοσιογραφίας, κάντε το μισθό μου κύλινδρο και χώστε τον στον πωπο σας μπαμπουίνοι, ουφ επιτέλους είπα δυο λέξεις χωρίς να με διακόψει κανείς γύφτος Ελληνοπιθηκας !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook