Συνελήφθη η υπεύθυνη της «Αγίας Σκέπης» στα Χανιά για αρπαγή ηλικιωμένης

συνελήφθη-η-υπεύθυνη-της-αγίας-σκέπη-1211364

Με την κατηγορία της αρπαγής ηλικιωμένης συνελήφθη η υπεύθυνη του γηροκομείου «Η Αγία Σκέπη» στα Χανιά, μετά από καταγγελία. Η υπόθεση αφορά 82χρονη τρόφιμο της δομής, η οποία τώρα ισχυρίζεται ότι βρέθηκε εκεί χωρίς την συναίνεσή της και ότι εξαπατήθηκε για να απομακρυνθεί από το σπίτι της.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο συμβάν δεν συμπεριλαμβάνεται στην δικογραφία που έχει ανοίξει για τις 68 περιπτώσεις θανάτων μέσα στην δομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, εξελίξεις σε αυτήν την υπόθεση που είναι και η βασική, αναμένονται μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου. Όπως μεταφέρει στο zarpanews.gr υψηλόβαθμος αξιωματούχος της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., έχουν ληφθεί πάνω από 200 καταθέσεις ενώ εκκρεμούν κάποιες πραγματογνωμοσύνες που αφορούν τα αποτελέσματα αιματολογικών εξετάσεων για τις ουσίες που χορηγούνταν στους τρόφιμους.

Πάντως η νομική αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ήδη και με τα υπάρχοντα δεδομένα, στοιχειοθετούνται αδικήματα και εντός του Ιανουαρίου αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες.

zarpanews.gr – Φανή Νικηφοράκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook