Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής: Τι λέει ο αδερφός του για τα ναρκωτικά

συνελήφθη-γνωστός-τραγουδιστής-τι-λέ-1293265

Τραγουδιστής που έγινε γνωστός από ριάλιτι, συνελήφθη για ναρκωτικά λίγες μόνο ώρες πριν γίνει νονός στο παιδί του αδερφού του.

Πρόκειται για τον τραγουδιστή με τα αρχικά Α.Π που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του σε ριάλιτι διαγωνισμό μουσικής μεγάλου καναλιού πριν μερικά χρόνια. Ξεχώρισε για τη φωνή του και το λαϊκό ρεπερτόριο που έχει. Οι συνεργάτες του κάνουν λόγο για έναν ευγενικό και ταπεινό άνθρωπο.

Ο τραγουδιστής σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε από ντίλερ να του αφήσει κοκαϊνη στο αυτοκίνητο του το οποίο είχε αφήσει ξεκλείδωτο έξω από το μαγαζί που τραγουδάει αυτή την περίοδο στην Πέτρου Ράλλη στη Νίκαια.

Την ημέρα της σύλληψης θα γινόταν νονός. Θα βάφτιζε την ανιψιά του και θα πάντρευε τον αδερφό του, όμως η σύλληψη του στέρησε αυτή την οικογενειακή στιγμή.

“Ο… τόσα χρόνια που δουλεύει νύχτα ούτε καν έχει ασχοληθεί με αυτά. Τώρα πως έκανε αυτό το λάθος δεν μπορώ να το καταλάβω. Στη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση που μπορεί να είναι κάποιος που έχει χάσει και το γάμο του αδελφού του και τη βάπτιση της ανιψιάς του που το Σάββατο ήταν ο γάμος μου και η βάπτιση της κόρης μου

. Ήταν ο νονός της μικρής” είπε στο STAR o αδερφός του τραγουδιστή και συνεχίζει: “είχε παραγγείλει 3 γραμμάρια για προσωπική του χρήση, τα υπόλοιπα τα βρήκανε στα αυτοκίνητα των ντίλερ. Δηλαδή κάτι ζυγαριές και τα υπόλοιπα. Ούτε διακινητής ήταν ούτε τίποτα. Τους διακινητές τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω την ώρα που τα έβαζαν στο αμάξι.

Στον αδερφό μου βρήκανε μόνο 3 γραμμάρια αυτά που είχε αφήσει στο πατάκι και τα χρήματα 350 ευρώ” είπε ο αδελφός του.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγος του θα οδηγηθούν την Τρίτη στον ανακριτή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook