Συνελήφθη άλλος ένας από τους δραπέτες της διεύθυνσης Μεταγωγών | Photos

συνελήφθη-άλλος-ένας-από-τους-δραπέτε-854246

Ακόμη ένας από τους δραπέτες του Μεταγωγών συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας (03.06.2019). Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε κρυφτεί μέχρι να περάσει η «μπόρα» στου Ρέντη σε σημείο όχι μακρυά από το Μεταγωγών, και εκεί συνελήφθη, μετά από πληροφόρηση που είχαν οι αστυνομικοί.

Συγκεκριμένα, άντρες της ΕΚΑΜ εντόπισαν τον άνδρα στην οδό Αγίου Πολυκάρπου και του ζήτησαν τα σταματήσει. Αυτός δεν σταμάτησε και μάλιστα για να ξεφύγει πήδηξε στο ρέμα που έχει εκεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Πρόκειται για τον κακοποιό που είχε εμπλακεί στον καυγά των φυλακών Κορυδαλλού. Δεν οπλοφορούσε, που σημαίνει πως τα δύο όπλα που έχουν κλαπεί τα έχουν οι άλλοι 2 που παραμένουν ασύλληπτοι.

Η απόδραση από τη διεύθυνση Μεταγωγών (η δεύτερη σε διάστημα μερικών μηνών) έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας, με δράστες Δράστες τέσσερις Αλβανούς, που κατηγορούνται για ληστείες και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Κρατούνταν στο Μεταγωγών για να οδηγηθούν σε άλλες φυλακές και είχαν περάσει αυτόφωρο ύστερα από σοβαρό επεισόδιο στον Κορυδαλλού.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, ενώ σηκώθηκε μέχρι και ελικόπτερο της αστυνομίας για να συμμετάσχει στις έρευνες.

Η αστυνομική επιχείρηση έφερε τη σύλληψη του ενός από τους δραπέτες, ο οποίος βρέθηκε και συνελήφθη στην περιοχή του Ρέντη. Ο Αλβανός που συνελήφθη στου Ρέντη λοιπόν είναι ο δεύτερος.

Πηγή: newsit.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook