Συνελήφθη 74χρονη που κατηγορείται ότι στραγγάλισε τον 82χρονο σύζυγό της

συνελήφθη-74χρονη-που-κατηγορείται-ότι-1223624

Συνελήφθη την Τρίτη 20 Ιουλίου, με ένταλμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 74χρονη, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του 82χρονου συζύγου της.

Η σορός του ηλικιωμένου είχε εντοπιστεί στις 21 Νοεμβρίου 2020, μέσα σε διαμέρισμα, στο Παγκράτι, όπου διέμενε με την κατηγορούμενη. Από τη νεκροτομή που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 82χρονου προκλήθηκε από στραγγαλισμό.

Στη συνέχεια, ακολούθησε αστυνομική έρευνα από την οποία προέκυψε ότι η 74χρονη η οποία, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ήταν η δράστιδα της ανθρωποκτονίας.

Η δικογραφία η οποία σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη με ένταλμα την 20-7-2021, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 74χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία 82χρονου ημεδαπού.

Η σορός του 82χρονου βρέθηκε, απογευματινές ώρες της 21-11-2020, εντός του διαμερίσματος στο Παγκράτι, που διέμενε με την 74χρονη. Από την διενεργηθείσα νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 82χρονου επήλθε συνεπεία στραγγαλισμού.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι δράστιδα της ανωτέρω πράξης είναι 74χρονη ημεδαπή, συγγενικό πρόσωπο του θύματος. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκριση. Σε βάρος της 74χρονης εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη».

dikaiologitika.gr

2 thoughts on “Συνελήφθη 74χρονη που κατηγορείται ότι στραγγάλισε τον 82χρονο σύζυγό της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook