Συνέλαβαν το δράστη του άγριου εγκλήματος στις Μοίρες – Ένας νεκρός και μια γυναίκα στο Νοσοκομείο | Photos

συνέλαβαν-το-δράστη-του-άγριου-εγκλήμ-983244

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί, το πρωί της Πέμπτης, στον 51χρονο δράστη του μακελειού, που σημειώθηκε χθες βράδυ, στις Μοίρες (δείτε ΕΔΩ).

Η αστυνομία από χθες τη νύχτα είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον 51χρονο αγροτοκτηνοτρόφο από το Ζαρό που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις οπλοφορίας. Ο άνδρας αμέσως μετά την αιματοχυσία έγινε «καπνός», ενώ συνελήφθη σήμερα το πρωί.

Όλα συνέβησαν όταν ο άνδρας πήγε μεθυσμένος κάτω από το σπίτι της πρώην συζύγου του, κάνοντας φασαρία, και όταν ο 79χρονος σπιτονοικοκύρης βγήκε έξω για να του ζητήσει να μην κάνει φασαρία, ο 51χρονος τον σκότωσε με το όπλο που είχε μαζί του. Επίσης τραυμάτισε την 65χρονη σύζυγό του.

Εκτός κινδύνου η 65χρονη

Με κάταγμα δεξιού ώμου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Ορθοπεδική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, η 65χρονη που γλίτωσε τη ζωή της. Είδε όμως μπροστά στα μάτια της, τον 79χρονο σύζυγό της να πέφτει νεκρός…

Από θαύμα γλίτωσαν τα παιδιά

Από τους συνολικά δέκα πυροβολισμούς που «έριξε» ο 52χρονος, ο άτυχος ηλικιωμένος δέχτηκε μία, ενώ 2-3 σφαίρες «καρφώθηκαν» στην πόρτα γειτονικού σπιτιού. Από θαύμα σώθηκαν παιδάκια που αμέριμνα έπαιζαν ηλεκτρονικό παιχνίδι μέσα στο σπίτι…

Τι αναφέρει το επίσημο δελτίο τύπου της Αστυνομίας

Συνελήφθη, 51χρονος ημεδαπός για ανθρωποκτονία σε βάρος 79χρονου επίσης ημεδαπού, στο Ηράκλειο

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ακόμα τεσσάρων (4) ημεδαπών

Συνελήφθη, σήμερα (16.01.2020) τα ξημερώματα, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 51χρονος ημεδαπός ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος 79χρονου ημεδαπού και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ακόμα τεσσάρων ημεδαπών (65χρονη και τριών ανηλίκων).

Ειδικότερα, χθες (15.01.2020) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού ύστερα από ολιγόλεπτη συνομιλία μεταξύ του 51χρονου με τον 79χρονο, ο 51χρονος πυροβόλησε τον 79χρονο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Έπειτα πυροβόλησε προς την οικία του παθόντα και τραυμάτισε την 65χρονη ημεδαπή (σύζυγο 79χρονου).

Ο 51χρονος πυροβόλησε σε ακόμη μία οικία (δίπλα από την οικία του παθόντα) εντός της οποίας ευρίσκονταν οι τρεις ανήλικοι ημεδαποί χωρίς όμως να υπάρξει τραυματισμός και διέφυγε με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο που διαπράχθηκε το περιστατικό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα κάλυκες.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, Ιατροδικαστής Υπηρεσίας καθώς και αρμόδιο κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Φωτό: Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook