Συνέδριο ΝΔ: Δείτε live την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

συνέδριο-νδ-δείτε-live-την-ομιλία-του-κυρι-1439025

Με κεντρικό σύνθημα «Δίπλα σε κάθε πολίτη» ξεκίνησε το 14ο Συνέδριο της ΝΔ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί στις επόμενες εκλογές και στόχος του είναι η συσπείρωση του κόμματος. Είναι χαρακτηριστικό το σχόλιο κομματικών πηγών ότι η ΝΔ οδεύει σε ένα συνέδριο «συσπείρωσης» με καταρχήν στόχο «να βρεθεί σε τροχιά αυτοδυναμίας» και τελικό στόχο τον «σχηματισμό μιας βιώσιμης κυβέρνησης πλειοψηφίας».

Σημειώνεται ότι όπως έγραψε η Έλλη Τριανταφύλλου Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, σύμφωνα με τους οργανωτές, είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης θα προσδιορίσει τις «συντεταγμένες» των επόμενων μηνών ως τις εκλογές, με φόντο ένα από τα συνθήματα του Συνεδρίου ( όχι το κεντρικό ), «Αυτοδύναμη Ελλάδα».

Το κεντρικό σύνθημα είναι «Δίπλα σε κάθε πολίτη» και σε αυτό θα επικεντρώσει το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του ο πρωθυπουργός, ο οποίος εκτός από τα εμφατικά διλήμματα των επόμενων εκλογών, όπως «πρόοδος ή συντήρηση», θα επιχειρήσει να ενισχύσει το κοινωνικό προφίλ της κυβερνητικής πολιτικής.

Σε αυτή την κατεύθυνση, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, αναμένεται να ανακοινώσει δύο ακόμη δράσεις του κοινωνικού προγράμματος της κυβερνητικής παράταξης: στεγαστικό πρόγραμμα, με έμφαση στα νέα ζευγάρια, αλλά και διεύρυνση των δικαιούχων του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού.

Δείτε ζωντανά την ομιλία Μητσοτάκη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook