Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Κισσάμου – Τα θέματα που θα συζητηθούν

συνεδριάζει-το-δημοτικό-συμβούλιο-κι-1539950

Τον κ. Δήμαρχο, τους κ. Δημοτικούς Συμβούλους, τους Προέδρους των κοινοτήτων Καλουδιανών και Καλλεργιανών για το 1ο θέμα, τον Πρόεδρο κοινότητας Λουσακιών για το 3ο θέμα και τους Προέδρους των λοιπών Κοινοτήτων

Σας καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση στις 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά,, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Απόφαση επικαιροποίησης της υπ’ αριθ. 76/2022 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου και έγκρισης της Μετατροπής Εισφοράς γης σε χρήμα δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 34 του Ν.4759/2020, με προσδιορισμό του χρηματικού ποσού μετατροπής σε ποσό ανώτερο της αντικειμενικής αξίας, για τμήμα ακινήτου συν. εμβαδού 26.644,46 τ.μ. ιδιοκτησίας της εταιρείας με την επωνυμία IKOS KISSAMOS- ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

Ακύρωση Προγραμματικής Σύμβασης Δήμου Κισσάμου-Δήμου Χανίων και ΟΑΚ Α.Ε για το έργο <Αντικατάσταση αγωγών αμιάντου και ανίχνευση διαρροών του δικτύου ύδρευσης εντός της πόλεως της Κισσάμου>.

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης Δήμου Κισσάμου και Ο.Α.Κ.ΑΕ για την Πράξη <Αποκατάσταση βλαβών του οδικού δικτύου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λουσακιών Δ.Κισσάμου που επλήγη από την θεομηνία «Ελπίδα> Ιαν.2022»;.

Συμπλήρωση της υπ.αρ.21/2022 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου.

Χαρακτηρισμός επιχείρησης ως εποχικής (Εισήγηση Οικον. Υπηρεσίας)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook