Συνεδριάζει η ΕΛΜΕ στα Χανιά | Δράσεις για νομοσχέδια, αργία των 3 Ιεραρχών, κενά στα σχολεία

Η ΕΛΜΕ ενημερώνει τους συναδέλφους ότι την Τετάρτη 15/1/2020, ώρα 21.30, θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων. Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΕΛΜΕ Χανίων (στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων).

Η Ημερήσια Διάταξη έχει οριστεί ως εξής:
1. Πρωτοβουλίες και δράσεις της ΕΛΜΕ για τις κινητοποιήσεις των αναπληρωτών στις 31/1
2. Το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την εκπαίδευση (που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την εξίσωση κολεγίων με ΑΕΙ για τις αιτήσεις διορισμών, την ποινή αποκλεισμού για αναπληρωτές, την κατάργηση της αργίας των 3 Ιεραρχών και μετατροπή της σε γιορτή με θρησκευτικές εκδηλώσεις, αξιολόγηση-χρηματοδότηση ΑΕΙ κλπ)
3. Κενά στα σχολεία και μετακινήσεις εκπαιδευτικών.
4. Ο κίνδυνος πολεμικής σύρραξης στην περιοχή μας
5. Ψηφίσματα

Η συνεδρίαση αυτή (όπως κάθε συνεδρίαση ΔΣ) είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να την παρακολουθήσει. Οι συνάδελφοι / συναδέλφισσες ενημερώνονται ότι μπορούν, ακόμα, να προτείνουν την ένταξη, εντός ΗΔ θεμάτων που οι ίδιοι θεωρούν σημαντικά, ώστε αυτά τα θέματα να συνεκτιμηθούν με τις προτάσεις που κάνουν τα μέλη του ΔΣ, προκειμένου για την κατάρτιση της Η.Δ. μελλοντικών συνεδριάσεων. Οι προτάσεις αυτές, μπορούν να κατατίθενται γραπτώς, π.χ. με αποστολή μηνύματος προς το (ηλεκτρονικό) γραμματοκιβώτιο της ΕΛΜΕ ([email protected]), είτε δια ζώσης, ενώπιον του ΔΣ.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ