Συνεχίζουν ακάθεκτες οι ομάδες πόλο εφήβων και νεανίδων του ΝΟΧ | Photos

συνεχίζουν-ακάθεκτες-οι-ομάδες-πόλο-ε-1331544

Την πρόκριση στην επόμενη, δεύτερη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος επιβεβαίωσαν οι ομάδες πόλο εφήβων και νεανίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων μετά τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχα στο κολυμβητήριο Χανίων και στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, η εφηβική ομάδα απέδειξε πως ήταν η ισχυρότερη στον κρητικό όμιλο, κατακτώντας άνετες νίκες επί των αντιπάλων της. Αντίστοιχα, οι νεάνιδες είχαν επίσης μια πολύ καλή παρουσία, καθώς ήταν άλλωστε η μοναδική ομάδα που κατάφερε να κοντράρει τον Εθνικό, ο οποίος υπερίσχυσε με μεγάλη άνεση των υπολοίπων. Συγκεκριμένα, τα κορίτσια του Γιώργο Κατσουλάκη σημείωσαν δύο νίκες και είχαν την ήττα από τον Εθνικό.

Πιο αναλυτικά, η εφηβική ομάδα επικράτησε των Ακαδημίας Ηρακλείου (27-1), ΟΦΗ (9-5), ΝΟ Αγίου Νικολάου (21-2) και ΝΟ Ρεθύμνου (9-2).

Αναλυτικότερα οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν για την ομάδα των Μανούσου Βιζυράκη και Ηλία Μαχαίρα είναι οι εξής: Αποστολάκης, Αρετάκης, Κανδυλάκης, Κοτσαμπάς, Κουνδουράκης, Κρασάκης, Λιμπιτάκης, Μαραγκουδάκης, Μητράκης, Νικηφοράκης, Πολέντας, Πουλής, Σαμαράς, Τζανακάκης, Τσοντάκης, Χειλουδάκης, Χολετσίδης και Χριστοδουλάκης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα τους αγώνες που έγιναν στο κολυμβητήριο είναι τα εξής:

1η αγωνιστική: ΝΟ Χανίων-Ακαδημία Ηρακλείου 27-1

2η αγωνιστική: ΟΦΗ-ΝΟ Χανίων 5-9

3η αγωνιστική: ΝΟ Χανίων-ΝΟ Αγ. Νικολάου 21-2

4η αγωνιστική: ΝΟ Ρεθύμνου-ΝΟ Χανίων 2-9

Στις νεάνιδες, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων επιβλήθηκε με 17-12 του ΝΟ Ρεθύμνου ενώ έκαμψε την αντίσταση του ΟΦΗ με 16-6. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ο Ναυτικός Όμιλος ηττήθηκε με 16-8 από τον Εθνικό.

Αναλυτικότερα, τα κορίτσια που αγωνίστηκαν στην α’ φάση είναι τα εξής: Βούλγαρη, Γλυνιαδάκη, Ζαχαράκη, Καραδάκη, Κουκουράκη, Κουνδουράκη Αγ., Κουνδουράκη Αικ., Κυριακοπούλου, Παπουδάκη, Περδικάκη, Σκουμπάκη, Τρουλάκη, Φουράκη, Χαβρέ και Χατζάκη.

Τα αποτελέσματα για τις νεάνιδες του ΝΟ Χανίων είναι τα εξής:

1η αγωνιστική: ΝΟ Ρεθύμνου-ΝΟ Χανίων 12-17

2η αγωνιστική: ΝΟ Χανίων-ΟΦΗ 16-6

3η αγωνιστική: Εθνικός-ΝΟ Χανίων 16-8

Και οι δύο ομάδες αναμένεται να συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους στη β’ φάση στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν από 28 μέχρι 30 Δεκεμβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook