Συνεχίζονται τα γυρίσματα του «Σασμού» στην Κρήτη – Πολύς κόσμος στο Ρέθυμνο για να δει από κοντά τους ηθοποιούς | Photos + Video

συνεχίζονται-τα-γυρίσματα-του-σασμο-1327540

Στην Κρήτη βρίσκεται αυτές τις μέρες συνεργεία και ηθοποιοί της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» που προβάλλεται από τον Alpha.

Συγκεκριμένα, τα γυρίσματα ξεκίνησαν την Κυριακή το πρωί στα Χανιά, συνέχισαν στο Ρέθυμνο και θα ολοκληρωθούν σήμερα Τρίτη στο Ηράκλειο.

Το zarpanews.gr βρέθηκε στα γυρίσματα που έγιναν στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων (Δείτε ΕΔΩ), στις φυλακές της Αγιάς (Δείτε ΕΔΩ) αλλά και στο δείπνο που παρέθεσε ο δήμαρχος Χανίων στους συντελεστές της σειράς (Δείτε ΕΔΩ)

Ο Alpha έδωσε επίσης στη δημοσιότητα εικόνες από τα γυρίσματα σκηνής στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαρία Πρωτόπαππα – η τηλεοπτική Μαρίνα Βρουλάκη – με τον αστυνόμο Αντώνη Φραγκιαδάκη στο Κουμ Καπί, υπό την καθοδήγηση της σκηνοθέτιδας Ζωής Φίλιππα.

Επόμενος σταθμός το Ρέθυμνο

Συνεργείο και οι ηθοποιοί βρέθηκαν τη Δευτέρα για γυρίσματα στο Ρέθυμνο. Εκεί μάλιστα, τους περίμενε αρκετός κόσμος που ήθελε να παρακολουθήσει από κοντά τα γυρίσματα αλλά και κάποιους από τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς.

Δείτε φωτογραφίες του goodnet.gr:

Σήμερα Τρίτη, τα γυρίσματα ολοκληρώνονται στο Ηράκλειο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook