Συνεχίζονται οι παραβάσεις για χρήση μάσκας στα Χανιά, πρόστιμα σε λεωφορεία και σουπερμάρκετ στο Ηράκλειο

συνεχίζονται-οι-παραβάσεις-για-χρήση-1076618

Στα ίδια επίπεδα με τις τελευταίες ημέρες κινούνται οι παραβάσεις που βεβαίωσαν σε πολίτες οι αστυνομικές αρχές για την επιβεβλημένη χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Από τις συνολικά 31 παραβάσεις που βεβαιώθηκαν χτες Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου σε όλη την Κρήτη, η μεγάλη πλειοψηφία σημειώνεται στις Περιφερειακές ενότητες Χανίων και Ηρακλείου, όπου και ισχύουν τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα.

Αναλυτικά, στα Χανιά βεβαιώθηκαν 16 παραβάσεις για τη χρήση μάσκας σε πεζούς, ενώ κόπηκαν και ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ έκαστο.

Στο Ηράκλειο, από τις 11 παραβάσεις που σημειώθηκαν συνολικά, οι 6 αφορούσαν σε εργαζόμενους επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, 2 πρόστιμα κόπηκαν σε πεζούς, ενώ οι αστυνομικοί εντόπισαν και έκοψαν πρόστιμο και σε 2 άτομα τα οποία δε φορούσαν μάσκες εντός σουπερμάρκετ. Παράλληλα, βεβαιώθηκε πρόστιμο και σε έναν επιβάτη λεωφορείου που εντοπίστηκε εντός δρομολογίου, επίσης χωρίς μάσκα.

Στο Ρέθυμνο, βεβαιώθηκαν 4 παραβάσεις σε εργαζομένους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ καμία παράβαση δε βεβαιώθηκε στο Λασίθι.

zarpanews.gr

One thought on “Συνεχίζονται οι παραβάσεις για χρήση μάσκας στα Χανιά, πρόστιμα σε λεωφορεία και σουπερμάρκετ στο Ηράκλειο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook