Συνεχίζονται οι διαγραμμίσεις και οι οδοσημάνσεις σε σχολεία και υπηρεσίες στα Χανιά

συνεχίζονται-οι-διαγραμμίσεις-και-οι-1128113

Τα συνεργεία του Δήμου Χανίων που ασχολούνται με την εφαρμογή της ειδικής οδοσήμανσης στα σημεία που υπάρχουν σχολικές μονάδες και εκπαιδευτικά κέντρα, συνεχίζουν τις εργασίες τους.

Με προειδοποιητικά σήματα που ενημερώνουν τους οδηγούς να μειώνουν ταχύτητα κοντά σε σημεία που κινούνται μαθητές, τα συνεργεία στοχευμένα, έχουν διαγραμμίσει μέχρι τώρα, τους δρόμους μπροστά από όλα τα Δημοτικά, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Δήμου Χανίων.

Οι διαγραμμίσεις θα συνεχιστούν, μέχρι να υπάρχει η κατάλληλη σήμανση σε κάθε σχολείο του Δήμου μας και η διαδρομή από και προς το σχολείο, να είναι ασφαλής για όλους τους μαθητές.

Ωστόσο, η δουλειά των συνεργείων συνεχίζεται στις μονάδες παροχής υπηρεσιών υγείας, έχει ήδη ολοκληρωθεί η κατευθυντήρια σήμανση προς τα κέντρα αναφοράς Covid-19 στο Γενικό Νοσοκομείο αλλά και στις ΤΟ.Μ.Υ Χανίων (παλιό Νοσοκομείο) στην Αμπεριά, ενώ έχουν σχεδιαστεί και ειδικές θέσεις πάρκινγκ για τις Κινητές Μονάδες Υγείας του ΕΟΔΥ, στο παλιό Ι.Κ.Α Χανίων.

Σύντομα, όπως επισημαίνει ο Παναγιώτης Σημανδηράκης, το συνεργεία του Δήμου, θα εφοδιαστούν με ένα νέο, σύγχρονο εξοπλισμό διαγραμμίσεων που θα εκτελεί καθημερινά εργασίες σε όλη την έκταση του Δήμου μας, καλύπτοντας την μεγάλη ανάγκη που υπάρχει στο οδικό δίκτυο και στην αστική σήμανση.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook