Συνεχίζεται το θρίλερ στην Πάτρα: Ανακοινώσεις όταν τελειώσουν οι έρευνες για το θάνατο των τριών παιδιών, λέει η ΕΛ.ΑΣ

συνεχίζεται-το-θρίλερ-στην-πάτρα-ανακ-1376276

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τις αιτίες θανάτου των τριών κοριτσιών, παιδιών της ίδιας οικογένειας, στην Πάτρα. Και ενώ καθημερινά ακούγονται και γράφονται πολλά, η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να «πει» τίποτα πριν τελειώσουν οι έρευνες.

Με την υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα να συγκλονίζει το πανελλήνιο και τους γονείς τους να περιμένουν απαντήσεις, η κατάσταση φαίνεται να… ξεφεύγει, αφού η οικογένεια δέχεται απειλές μέσω social media.

Την έρευνα για το θάνατο των παιδιών (υπόθεση για την οποία υπάρχει και εισαγγελική παρέμβαση) έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής.

Σε μια προσπάθεια να βάλει τέλος στα όσα ακούγονται, η αστυνομία με ανακοίνωσή της το πρωί της Τετάρτης (16.02.2022), ξεκαθάρισε ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και ανακοινώσεις θα γίνουν όταν τελειώσουν οι έρευνες.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την Πάτρα

«Η Ελληνική Αστυνομία με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες».

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook