Συνεχίζεται την επόμενη σεζόν ο «Πιο Αδύναμος Κρίκος» – Δείτε τις καλύτερες ατάκες της φετινής χρονιάς

συνεχίζεται-την-επόμενη-σεζόν-ο-πιο-α-1083222

Ο «Πιο Αδύναμος Κρίκος» επέστρεψε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και όπως αποδεικνύουν τα νούμερα τηλεθέασης, ήρθε για να μείνει. Το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι γνώσεων αλλά και στρατηγικής τράβηξε ξανά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού γι’αυτό και πήρε το «πράσινο» φως για την επόμενη σεζόν από τους υπευθύνους του σταθμού.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ και οι ατάκες που γίνονται viral

Το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος συνεχίζει στον ΣΚΑΪ για 2η σεζόν και περιμένει τους επόμενους παίκτες που θα έρθουν αντιμέτωποι με τις ερωτήσεις αλλά και το καυστικό χιούμορ του Τάσου Τρύφωνος.

150 ερωτήσεις γενικών γνώσεων σε κάθε επεισόδιο. Οκτώ τολμηροί παίκτες που προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στην πίεση του χρόνου. Ένας «αιχμηρός» παρουσιαστής που δεν χαρίζεται σε κανέναν. Αμέτρητες απαντήσεις και ατάκες που γίνονται viral. «Ποιον σκότωσε ο Έκτορας στον Τρωικό Πόλεμο;» – «Τι είναι τα φιόρδ;» – «Ποια είναι η αγαπημένη του Ταρζάν;» – «Πού βρίσκεται το Πόρτο;».

Για κάποιους είναι εύκολο να απαντήσουν, για κάποιους άλλους αποδεικνύεται μεγάλη περιπέτεια. Ποιος θα πάει στον τελικό και ποιος θα είναι Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος;

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα νέα επεισόδια στον ΣΚΑΪ έχουν ξεκινήσει και εμείς θυμόμαστε, στο επόμενο video, μερικές μόνο από τις απαντήσεις των παικτών της προηγούμενης σεζόν που άφησαν άφωνο τον Τάσο και έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook