Συνεχίζεται η προσπάθεια των προσφύγων να «αποδράσουν» από την Κρήτη

συνεχίζεται-η-προσπάθεια-των-προσφύγ-844315

Καθημερινότητα στο αστυνομικό δελτίο της Κρήτης αποτελούν οι συλλήψεις αλλοδαπών που επιχειρούν με πλαστά έγγραφα να ταξιδέψουν προς Ευρωπαϊκούς προορισμούς. Πρόκειται για υπηκόους τρίτων χωρών, πρόσφυγες στην συντριπτική τους πλειοψηφία που αναζητούν τρόπο να προωθηθούν στην Ευρώπη.

Χθες Σάββατο Συνελήφθησαν επτά (7) αλλοδαποί (5 άνδρες και 2 γυναίκες) για πλαστογραφία πιστοποιητικών στον Αερολιμένα Ηρακλείου όταν επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Γαλλία, την Γερμανία και την Σουηδία:

Συνελήφθησαν, χθες ) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» 7 αλλοδαποί, (5 άνδρες και 1 γυναίκα) ηλικίας από 25 έως 39 ετών για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου οι παραπάνω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Βουλγαρίας, Σουηδίας, Ιταλίας Φιλανδίας και Γαλλίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την τη Γαλλία την Γερμανία και το Σουηδία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook