Συνεχίζεται η προέλαση των Χανίων! Μεγάλο «διπλό» στη Λάρισα

συνεχίζεται-η-προέλαση-των-χανίων-μεγ-1002592

Η προέλαση των Χανίων προς την κορυφή και ειδικότερα τη συμμετοχή στα πλέι οφ συνεχίζεται! Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη κατάφερε να περάσει νικηφόρα το σκόπελο του Απόλλωνα Λάρισας τον οποίο αντιμετώπισε εκτός έδρας, φτάνοντας έτσι στην τρίτη συνεχόμενη επιτυχία της.

Το γκολ που έκρινε την νίκη για τα Χανιά, τα οποία συνεχίζουν να πείθουν ότι έχουν όλες τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσουν στα πλέι οφ και να διεκδικήσουν μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ 1 τη νέα σεζόν, σημειώθηκε από τον Σουντουρά στο 79ο λεπτό μετά την ασίστ του Βρεττού.

Τα Χανιά αξιοποίησαν το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 42’ λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Καρατάσιου, ο οποίος ανέτρεψε τον Σουντουρά που έβγαινε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Λάρισας, Γκέκα.

Τα Χανιά καταφέρνουν έτσι να εκπληρώσουν ένα σημαντικό στοίχημα σε αυτό το παιχνίδι, καθώς ήταν σημαντική προϋπόθεση να μπορέσουν να περάσουν νικηφόρα από την έδρα του Απόλλωνα Λάρισας και πλέον βλέπουν το επόμενο παιχνίδι που είναι απέναντι στην Παναχαϊκή, την οποία θα υποδεχθούν στα Περβόλια.

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου). Βοηθοί: Ψύλλος (Λέσβου) – Γκιόση (Θράκης). 4ος διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

Κίτρινες κάρτες: Κάρλος (19′), Πάνος (37′), Μουμίν (51′), Βρεττός (67′). Κόκκινες κάρτες: Καρατάσιος (42′).

Απόλλων Λάρισας (Αριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Λίταινας (75′ Νύκταρης), Μπαστακός, Γκουστάβο (87′ Καρρίκι), Ναζίμ, Καρατάσιος, Νούσιος (81′ Σιφναίος), Σουλιώτης.

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Γρομητσάρης, Τριανταφυλλάκος, Σουντουρά, Μουμίν, Κάρλος (46′ Τζιώρας), Κάσσος, Κουσκουνάς (80′ Γιάκος), Πάνος (66′ Βρεττός).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook