Συνεχίζεται η ασφαλτόστρωση στα Χανιά – Αυτός είναι ο επόμενος δρόμος που θα φτιαχτεί

συνεχίζεται-η-ασφαλτόστρωση-στα-χανι-1282053

Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης από τον Δήμο Χανίων

Από την Τετάρτη 15/09/2021, στην οδό Ιωσήφ Χατζηδάκη στα Δικαστήρια.

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων εργασιών που γίνονται από τον Δήμο Χανίων στις οδικές υποδομές, η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, γνωστοποιεί ότι από την Τετάρτη, 15/09/2021, ξεκινούν οι εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα της οδού Ιωσήφ Χατζηδάκη της περιοχής Δικαστηρίων της Δ.Ε. Χανίων.

Οι εργασίες, που προβλέπουν την αποκατάσταση ζημίων από πλημμυρικές καταστροφές, στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση ζημιών οδικού δικτύου Δ.Ε. Χανίων από πλημμυρικές καταστροφές Φεβρουαρίου 2019», συνολικού προϋπολογισμού 800.000 ευρώ, αναμένεται να ολοκληρωθούν έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Για το διάστημα που θα διαρκέσουν οι εργασίες, παρακαλούνται οι οδηγοί όπως σεβαστούν τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ για τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία, συνίσταται η χρήση παράπλευρων οδών.

zarpanews.gr

One thought on “Συνεχίζεται η ασφαλτόστρωση στα Χανιά – Αυτός είναι ο επόμενος δρόμος που θα φτιαχτεί

  1. Στο χάρτη απεικονίζεται λανθασμένα η οδός Κ. Μάνου ως κλειστή για εργασίες, η οποία είναι άνοδος για τα αυτοκίνητα. Η παράλληλη οδός που οδηγεί προς την πλατεία των δικαστηρίων μπροστά από τη Φρουταγορά είναι αυτή που πρέπει να σημειωθεί με κόκκινη γραμμή ως κλειστή για εργασίες την προσεχή Τετάρτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook