Συνεχίζεται η ανοδική πορεία των κρουσμάτων στα Χανιά – Τι αναφέρει η έκθεση Σαρηγιάννη για την Κρήτη

συνεχίζεται-η-ανοδική-πορεία-των-κρου-1370261

«Συνεχίζουμε την αυξητική πορεία αλλά με μια μείωση κατά 20% της ταχύτητας αύξησης τις τελευταίες 4 ημέρες» αναφέρει ο κ. καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ.

Στο Ηράκλειο, όπου εντοπίστηκαν 934 κρούσματα, παρατηρείται μικρότερος αριθμός σε σχέση με την Παρασκευή, και η ανοδική πορεία κάμπτεται, ενώ στα Χανιά με 392 κρούσματα, συνεχίζει η ανοδική πορεία.

Μικρότερος αριθμός κρουσμάτων παρατηρείται στο Ρέθυμνο με 212 κρούσματα, όπου η ανοδική πορεία κάμπτεται, ενώ στο Λασίθι όπου παρατηρείται μεγαλύτερος αριθμός κρουσμάτων σε σχέση με την Παρασκευή καθώς εντοπίστηκαν 177 κρούσματα, συνεχίζει η πιο πρόσφατη ανοδική πορεία

«Γενικά, τους τελευταίους 2 μήνες, επιβεβαιώνεται η θεωρία της δυναμικής ισορροπίας που έχει ήδη αναφερθεί. Στην προκειμένη περίπτωση, η χαλάρωση των μέτρων, έδωσε το χώρο στην πιο μεταδοτική μετάλλαξη Ο-2 να αναπτυχθεί και να δώσει μια επιπλέον κύμανση, καθυστερώντας την ταχεία αποκλιμάκωση, από την άλλη, η διαμόρφωση ενός υψηλού κύματος δυσχεραίνεται από την επιπλέον φυσική ανοσία που διαμορφώνεται (και που προστίθεται στη συνολική επίκτητη και ήδη υπάρχουσα φυσική ανοσία), ακριβώς λόγω της κύμανσης αυτής» αναφέρει χαρακτηριστικά η έκθεση Σαρηγιάννη.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook