Συνεχής κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για διασώσεις σε Χανιά και Σητεία

συνεχής-κινητοποίηση-της-πυροσβεστι-861265
φωτό αρχειου

Τι κι αν το καλοκαίρι μας αποχαιρέτησε πριν από λίγες ημέρες; Η πυροσβεστική υπηρεσία συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις διασώσεις τουριστών αλλά και ντόπιων από φαράγγια και βουνά με καθώς τα περιστατικά δεν λένε να σταματήσουν…

Σήμερα μάλιστα η πυροσβεστική κλήθηκε σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις για την διάσωση συνολικά τεσσάρων ατόμων σε Σητεία και Χανιά αντίστοιχα, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το cretalive.gr

Διασώσεις σε Σούγια και Ζάκρο

Στην πρώτη περίπτωση δύο τουρίστες από την Γαλλία σήμαναν συναγερμό στην υπηρεσία από την Ζάκρο όταν ειδοποίησαν οτι έμειναν από… νερό αλλά και πως το ένα εκ των δύο ατόμων, μια γυναίκα συγκεκριμένα είχε τραυματιστεί στο πόδι.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο με τέσσερα άτομα εντόπισαν τα δύο άτομα και τα οδήγησαν σε ασφαλές μέρος με την γυναίκα μάλιστα να οδηγείται σηκωτή από τους διασώστες λόγω του τραυματισμού της.

Λίγη ώρα μετά συναγερμός σήμανε στην Σούγια στα Χανιά όταν δύο ακόμα άτομα ζήτησαν την βοήθεια της Πυροσβεστικής καθώς έχασαν τον προσανατολισμό τους. Και σε αυτή την περίπτωση κινητοποιήθηκε 4μελές κλιμάκιο που έσπευσε για ακόμα μια φορά στο σημείο για διάσωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook