Συνεχάρη τον Στέργιο Αράπογλου για το έργο του ο Σταύρος Αρναουτάκης – Στην Περιφέρεια Κρήτης ο Σπαρταθλητής-γιατρό του Ε.Σ.Υ | Photos

συνεχάρη-τον-στέργιο-αράπογλου-για-το-1699988

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε συνάντηση του με τον Σπαρταθλητή-γιατρό του Ε.Σ.Υ Στέργιο Αράπογλου τον συνεχάρη για την ανιδιοτελή προσπάθεια του  για την ανάδειξη του αγώνα διεκδίκησης των Γερμανικών οφειλών στην Ελλάδα, διανύοντας ως δρομέας τα μαρτυρικά χωριά και πόλεις της Κρήτης και της χώρας μας. 

«Το ευχαριστώ της Περιφέρειας Κρήτης στον αγωνιστή Στέργιο για τη διαδρομή του στα μαρτυρικά μέρη της Κρήτης μας, για να μην ξεχνούμε» έγραψε ως αφιέρωση ο  Περιφερειάρχης  Σταύρος Αρναουτάκης στο λεύκωμα για την Κρήτη που δώρισε στον κ. Αράπογλου ο οποίος και ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη όπως και τα παριστάμενα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα: τον  συγγραμματέα Αριστομένη Συγγελάκη, τον Γιώργο Σαρρή μέλος της συντονιστικής επιτροπής, τη Καλλιόπη Λιαδάκη Πρόεδρο της Ένωσης Θυμάτων Ολοκαυτώματος Δαμάστας, τον Αριστομένη Α. Συγγελάκη Πρόεδρο της Ένωσης Θυμάτων Ολοκαυτώματος Βιάννου και τον συνεργάτη του κ. Αράπογλου, Γιάννη Κουφό.

Παράλληλα οι ίδιοι και ο κ. Αράπογλου ενημέρωσαν τον κ. Αρναουτάκη και τον παριστάμενο Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιώργο Πιτσούλη για το όλο εγχείρημα, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του Εθνικού Συμβουλίου διεκδίκησης των Γερμανικών οφειλών στην Ελλάδα. 

Ο Περιφερειάρχης στη συνάντηση, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της διάδοσης στους μαθητές, στη νέα γενιά της τοπικής ιστορίας, των παραδόσεων, δηλώνοντας την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης σε κάθε πρωτοβουλία και δράση που θα αναδεικνύει την ιστορία, τα ήθη και έθιμα, τον πολιτισμό μας.

Οι εκπρόσωποι του Εθνικού συμβουλίου και των τοπικών ενώσεων θυμάτων ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την διαρκή και έμπρακτη, όπως είπαν, στήριξή του στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούν, όπως και για την ξεκάθαρη στήριξή του στον αγώνα διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook