Συνδικαλιστής Αστυνομίας: “Ο Κουφοντίνας παρά τα όσα έκανε, είναι άνθρωπος, μην τον αφήσουν να πεθάνει”

Έκκληση να μην αφεθεί ο Δημήτρης Κουφοντίνας να πεθάνει απηύθυνε ο αστυνομικός και συνδικαλιστής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Καλλιακμάνης τόνισε πως ο ίδιος ο Δημήτρης Κουφοντίνας δεν έδωσε την επιλογή στα θύματά του να ζήσουν η να πεθάνουν, ωστόσο ο ίδιος δεν πρέπει να αφεθεί να πεθάνει σε ένα δομημένο κράτος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής ζήτησε «να μην αφήσουν τον Κουφοντίνα να πεθάνει. Παρά τα όσα έκανε, είναι άνθρωπος. Παρότι αυτός δεν έδωσε την επιλογή στα θύματά του να ζήσουν ή να πεθάνουν, ζούμε σε δομημένο κράτος. Και θα πρέπει με κάθε τρόπο να αποτραπεί το μοιραίο. Ο κ. Κουφοντίνας λέει ότι τον αδικούν. Σκεφτείτε πόσους αδίκησε αυτός στο παρελθόν. Και τους αδίκησε με τον χειρότερο τρόπο, αφαιρώντας τους τη ζωή».

Σε σχέση με την επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ Καισαριανής ανέφερε πως ευτυχώς «οι αστυνομικοί έτρεξαν να σωθούν γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε θύματα από τη μία ή την άλλη πλευρά».

Όπως υποστήριξε χτες κορυφώθηκαν οι ενέργειες που άρχισαν από τις 8 Ιανουαρίου από όταν ο Δημήτρης Κουφοντίνας άρχισε απεργία πείνας και δίψας.

«Είναι πάνω από 300 ενέργειες. Πολλές ενέργειες είναι ήπιες, άλλες είναι εκτεταμένες. Υπάρχει έντονη ανησυχία στην Αστυνομία. Είμαστε σε επιφυλακή. Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο σε εφαρμογή, με παρατηρητές σε στόχους, περισσότερες περιπολίες, προληπτικούς ελέγχους».

Όπως αναφέρει μετά από τέτοιες ενέργειες, όπως η απεργία του κ. Κουφοντίνα δημιουργούνται νέες τρομοκρατικές οργανώσεις.

Σχετικά με την Τσικνοπέμπτη και την Καθαρά Δευτέρα τόνισε πως η αστυνομία θα θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο ελέγχων της.

Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ