Συναντήθηκε με τον δήμαρχο Χανίων η Βούλα Πατουλίδου | Photos

Την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη, Αντιπεριφερειάρχη Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Βούλα Πατουλίδου, υποδέχθηκε την Παρασκευή στο Δημαρχείο ο Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευτύχη Δαμιανάκη, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Στέλιου Μιχαηλάκη, της συντονίστριας του Παραρτήματος Χανίων του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείο Γυναικών η «Καλλιπάτειρα», Κατερίνας Αρχοντάκη και μελών της διοικούσας επιτροπής, ο κ. Σημανδηράκης εξήρε την κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια για την προσφορά της στον αθλητισμό αλλά και στα κοινά, αποτελώντας πρότυπο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε για όλους και κυρίως για τη νέα γενιά.

Ο Δήμαρχος Χανίων συνεχάρη επίσης τα μέλη του Παραρτήματος Χανίων του πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών η “Καλλιπάτειρα” για την απόφαση τους να τιμήσουν την κα. Πατουλίδου, αλλά και για την πρωτοβουλία διοργάνωσης της εκδήλωσης, με σκοπό την αγορά ενός εκπαιδευτικού σκάφους για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων εξέφρασε τη χαρά του για τη συνάντηση με τη Βούλα Πατουλίδου, τονίζοντας χαρακτηριστικά:“Υποδεχόμαστε τη Βουλα Πατουλίδου, που μας έχει κάνει όλους υπερήφανους, θυμίζοντας σε όλους χρυσές στιγμές της πρόσφατης ιστορίας μας. Θεωρώ ότι κάθε ευκαιρία και κάθε επαφή μαζί της μας δίνει δύναμη και μας τονίζει ότι η προσπάθεια, το “ευ αγωνίζεσθαι”, ο αθλητισμός, ο πολιτισμός, η συμμετοχή στα κοινά, γιατί μέσα σε όλο αυτό κινείται όλα αυτά τα χρόνια, έχουν θετικό αποτέλεσμα”.

Ο κ. Σημανδηράκης παρατήρησε ότι η παρουσία της κας. Πατουλίδου στον Δήμο εντάσσεται “σε μια προσπάθεια συλλογικής προσφοράς, που δίνει στην κοινωνία, μέσα από το κάλεσμα του Συλλόγου“Καλλιπάτειρα”, μας δίνει μια ευκαιρία ακόμη για να δείξουμε την αξία της συλλογικής προσφοράς και στο επίπεδο της κοινωνίας και σε όλες τις σημαντικές πρωτοβουλίες, που αναλαμβάνει ο Σύλλογος. Την ευχαριστούμε για τη διαχρονική  προσφορά όχι μόνο στο κομμάτι του αθλητισμού, αλλά και της κοινωνίας, που τελικά μας ενδυναμώνει με όλο το παράδειγμα της ζωής της όλα αυτά τα χρόνια”.

Από την πλευρά της η κα. Πατουλίδου τόνισε μεταξύ άλλων: “Χαίρομαι πολύ που ένας νέος άνθρωπος είναι αναμεμειγμένος με τα κοινά, γιατί θέλουμε αυτούς τους νέους ανθρώπους. Αυτό το λέω εγώ που τόσα χρόνια, μέσω του αθλητισμού, πάντα προσπαθείς να είσαι αποτελεσματικός και γίνεσαι αποτελεσματικός όταν οι συνεργασίες είναι δυνατές, έχουν συγκεκριμένο στόχο και συγκεκριμένη διαδρομή”.

Zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ