Συνάντηση του ΠΑΟΚ με βουλευτές Θεσσαλονίκης… εκτός της ΝΔ

συνάντηση-του-παοκ-με-βουλευτές-θεσσα-991869

Συνάντηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τους βουλευτές Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (01/02), με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου και την επίμαχη τροπολογία, που ψήφισε η κυβέρνηση.

Τους βουλευτές Θεσσαλονίκης κάλεσε σε συνάντηση ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ για να τους ενημερώσει. Από την πρόσκληση του ΠΑΟΚ, απόντες ήταν όλοι οι βουλευτές Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ. Είτε γιατί αυτό θέλησε η κομματική γραμμή της Πειραιώς, είτε γιατί φοβήθηκαν αντιδράσεις από τον κόσμο, εάν αναλογιστούμε τα τελευταία γεγονότα και όσα έγιναν στη Βέροια με τον Μάκη Βορίδη.

Πολλοί στάθηκαν στην ανάγκη να λειτουργήσει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, όπως ο βουλετυής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ έκαναν γνωστό σε όλους τους παριστάμενους «το αίσθημα αδικίας που νιώθει κάθε φίλαθλος του ΠΑΟΚ διαχρονικά, προϊόν της έλλειψης ισονομίας στον ελληνικό αθλητισμό υπέρ πάντα των ίδιων. Ακόμη, οι εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη υπογράμμισαν ότι ο ΠΑΟΚ «δεν θέλει καμία χάρη», ενώ όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο πρόεδρος Αθανάσιος Κατσαρής «ο ΠΑΟΚ λύνει τα προβλήματά του μόνος του».

Επίσης, από τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ καταγγέλθηκε η νομιμότητα της σύνθεσης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ). Ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τοποθέτηση των εκπροσώπων των κομμάτων. Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ανέλαβε την υποχρέωση να μεσολαβήσει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ούτως ώστε να παραδοθεί φάκελος με τα στοιχεία της υπόθεσης σε κάθε βουλευτή.

Όπως τονίστηκε, «η εκδήλωση συμπεριλαμβάνεται στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει ο ΑΣ ΠΑΟΚ “για την αποκατάσταση της ισονομίας και της ισοπολιτείας στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο ειδικότερα”». Τον Ερασιτέχνη εκπροσώπησαν στο πάνελ ο πρόεδρος Αθανάσιος Κατσαρής, ο Α΄ αντιπρόεδρος Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Β΄ αντιπρόεδρος Άλκης Ησαϊάδης και το μέλος του ΔΣ και υπεύθυνος Επικοινωνίας Άκης Μπεκιάρης.

Ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μετά την ενημέρωση των βουλευτών από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να στέκεται στην ανάγκη να λειτουργήσει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ: «Ανταποκριθήκαμε σε μια πρόσκληση όπως θα κάναμε σε κάθε Περιφέρεια. Χρειάζεται ψυχραιμία, αυτό χρειαζόμαστε. Όχι στο μπουλινγκ, στις ύβρεις, στη βία, όχι σε όλα αυτά που υποστήκαμε όπως στο Μακεδονικό και δεν θέλουμε να τα υποστεί κανένας άλλος. Το δεύτερο θέμα που θέλω να θίξω είναι επιτέλους να λειτουργήσει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Έξω οι πολιτικοί, έξω οι πολιτικές παρεμβάσεις, αυτό είπαμε και μέσα από την συγκεκριμένη διαδικασία. Ο κόσμος και οι αρμόδιοι του ποδοσφαίρου πρέπει να δώσουν τη λύση. Η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ είναι εδώ από το 2016 αλλά δυστυχώς η σημερινή κυβέρνηση απεδείχθη ανίκανη να λύσει τα στοιχειώδη. Ειπώθηκαν και στην βουλή, ελπίζω να δοθεί η λύση από τον ίδιο τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Και τρίτον παρακαλώ πολύ να μην εμπλέκονται ζητήματα που αφορούν τον κόσμο του ποδοσφαίρου, με εθνικά μας θέματα. Είμαστε πολύ λίγοι για να αντιδικούμε μεταξύ μας. Χρειάζεται ενότητα και να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, γι’αυτό παλεύουμε».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν οι: Ιωάννης Αμανατίδης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Α΄ Θεσσαλονίκης), Χρήστος Γιαννούλης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Α΄ Θεσσαλονίκης), Κωνσταντίνος Ζουράρις (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Α΄ Θεσσαλονίκης), Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Α΄ Θεσσαλονίκης), Σωκράτης Φάμελλος (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Β΄ Θεσσαλονίκης), Θεοδώρα Αυγέρη (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Β΄ Θεσσαλονίκης), Αικατερίνη Νοτοπούλου (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Α΄ Θεσσαλονίκης), δια αντιπροσώπου, Χαράλαμπος Καστανίδης (βουλευτής ΚΙΝΑΛ, Α΄ Θεσσαλονίκης), Ιωάννης Δελής (βουλευτής ΚΚΕ, Α΄ Θεσσαλονίκης), Απόστολος Αβδελάς (βουλευτής Ελληνικής Λύσης, Α΄ Θεσσαλονίκης), Βούλα Πατουλίδου (αντιπεριφερειάρχης – εκπρόσωπος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας), Κωνσταντίνος Ζέρβας (δήμαρχος).

Το «παρών» έδωσαν επίσης ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Κυριάκος Κυριάκος, ο τέως βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης, ο αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ Γιάννης Παπαϊωάννου, ο πολιτευτής Κωνσταντίνος Πανάκας καθώς και το μέλος του ΑΣ ΠΑΟΚ Μάκης Γαλανόπουλος.

Πηγή: acpaok.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook