Συνάντηση του Δημάρχου Χανίων με τον Γενικό Γραμματέα του Ε.Ο.Τ.

συνάντηση-του-δημάρχου-χανίων-με-τον-γ-929312

Mε τον νέο Γενικό Γραμματέα του Ε.Ο.Τ., Δημήτρη Φραγκάκη, συναντήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Ο Δήμαρχος Χανίων συνεχάρη τον κ. Φραγκάκη για τα νέα του καθήκοντα, με την ευχή για καλή συνέχεια και αποδοτικότητα στην απαιτητική και κρίσιμη αυτή θέση, λόγω και του σημαντικού ρόλου, που καλείται πλέον να διαδραματίσει ο Ε.Ο.Τ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, τονίστηκε και από τις δύο πλευρές ότι ο τουρισμός αποτελεί σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης και τόνωσης της οικονομίας του τόπου μας, γι΄ αυτό και θα τεθεί σε προτεραιότητα η ανάπτυξη συνεργασιών. Παράλληλα, όπως επισημάνθηκε από τον Δήμαρχο Χανίων στις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής είναι η ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος και η προώθηση των προγραμμάτων τουριστικής προβολής.

Από την πλευρά του ο Γ. Γ. του Ε.Ο.Τ. τόνισε ότι θα υπάρξει στενή συνεργασία με το Δήμο Χανίων, συμβάλλοντας στην επίλυση και την προώθηση σημαντικών ζητημάτων για τον τόπο, τα οποία και ο ίδιος γνωρίζει σε βάθος.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook