Συνάντηση της διοίκησης του ΝΟΧ με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη

συνάντηση-της-διοίκησης-του-νοχ-με-τον-922712

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Ηράκλειο. Ο κ. Αυγενάκης δέχτηκε συγκεκριμένα στο γραφείο του, την πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρούλα Μυλωνάκη και τον γενικό γραμματέα, Γιώργο Μαραγκάκη.

Πρόκειται για μια συνάντηση προγραμματισμένη, η οποία φιξαρίστηκε προκειμένου ο κ. Αυγενάκης να ενημερωθεί για τα ζητήματα που αφορούν την εγκατάσταση του κολυμβητηρίου Χανίων, αλλά και τις δραστηριότητες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ούτως ή άλλως, η πρόκληση που ακολουθεί εν όψει της επόμενης χρονιάς είναι πραγματικά πολύ μεγάλη, καθώς πρόκειται για μια Ολυμπιακή χρονιά λόγω της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο από τον Απόστολο Παπαστάμο.

Το γεγονός αυτό εκτέθηκε στον κ. Αυγενάκη, προκειμένου να γίνει αντιληπτό το πόσο σημαντικό είναι το ζήτημα η εγκατάσταση του κολυμβητηρίου να λειτουργήσει τον χειμώνα που ακολουθεί χωρίς προβλήματα.

Ο κ. Αυγενάκης αντιμετώπισε με καλή διάθεση τα στελέχη του Ναυτικού Ομίλου και τόνισε ότι θα κάνει το καλύτερο που μπορεί προκειμένου το κολυμβητήριο να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα. Τόνισε συγκεκριμένα ότι μεταξύ άλλων θα έχει επικοινωνία για το θέμα αυτό με τον αρμόδιο περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.

Τα δύο στελέχη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αποχώρησαν με ικανοποίηση από το γραφείο του υφυπουργού, με τον οποίο όπως τονίστηκε, θα υπάρξει στην πορεία του χρόνου συχνή επαφή.

Να σημειωθεί, πως μεταξύ άλλων, ο κ. Αυγενάκης, έδειξε ιδιαίτερα ενημερωμένος για τα θέματα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αλλά και για τις πρόσφατες, μεγάλες επιτυχίες του πρωταθλητή Ευρώπης και παγκόσμιου πρωταθλητή κολύμβησης, Απόστολου Παπαστάμου. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήρια του στο προεδρείο του Ναυτικού Ομίλου γενικότερα για τις επιτυχίες που είχαν αυτή τη χρονιά οι αθλητές του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook