Συνάντηση Σημανδηράκη με το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

συνάντηση-σημανδηράκη-με-το-δ-σ-της-παε-1551106

Τον Πρόεδρο, Αντώνη Ροκκάκη, και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Χανιά υποδέχθηκε πρόσφατα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Στη συνάντηση παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τάσος Αλόγλου, το μέλος τους Δ.Σ. ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, Λευτέρης Μπουζάκης, καθώς ο μέτοχος της ομάδας, Νότης Ψυλλάκης.

Ο Δήμαρχος Χανίων, αφού καλωσόρισε τον Πρόεδρο αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους διεξοδικά τις ανάγκες αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ομάδα. «Είναι σημαντικό να στηρίξουμε όλοι μαζί την κορυφαία ποδοσφαιρική ομάδα του τόπου μας, όλοι μαζί οι φορείς των Χανίων και να τη δούμε να φτάνει ψηλά, εκεί που της αξίζει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σημανδηράκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν στις ανάγκες που προκύπτουν τόσο στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στην Μοναχή Ελιά, όσο και στην έδρα της ομάδας, στο Γήπεδο Περιβολίων.

Τέλος, συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές η συνεργασία ώστε να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, που αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Νοεμβρίου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook