Συνάντηση Παπαδογιάννη με το νέο πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης

συνάντηση-παπαδογιάννη-με-το-νέο-πρύτ-1079685

Επίσκεψη, πραγματοποίησε την Παρασκευή 24/7/2020, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, με αφορμή την εκλογή της νέας πρυτανικής αρχής του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος.

Ο κύριος Παπαδογιάννης συναντήθηκε με το νέο Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Κωνσταντίνο Σπανουδάκη, στον οποίον ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στα νέα του καθήκοντα. Οι δυο πλευρές, συζήτησαν για μια σειρά από θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ στο επίκεντρο της συνάντησης, βρέθηκε η ανάπτυξη μιας ευρύτερης συνεργασίας, μεταξύ του Πανεπιστημίου Κρήτης και των άλλων Ακαδημαϊκών και Ερευνητικών Ιδρυμάτων του νησιού, με τον Ο.Α.Κ.

«Η συνεργασία με τα Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά Ιδρύματα του νησιού αποτελεί ζήτημα απόλυτης προτεραιότητας για τον «Οργανισμό». Η νέα πρυτανική αρχή του Πανεπιστημίου Κρήτης, δείχνει από την πρώτη κιόλας στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων της, ζωηρό ενδιαφέρον για να τεθούν οι βάσεις αυτής της συνεργασίας, από την οποίαν προσδοκούμε πολλά», ανέφερε σε δήλωση του, μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Παπαδογιάννης.

Στη συνάντηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο, συμμετείχαν ακόμη το εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. του Ο.Α.Κ., κ. Θοδωρής Νίνος, ο Διευθυντής Διαχείρισης Υδραυλικών και Συγκοινωνιακών Έργων του ΟΑΚ Βαγγέλης Μαμαγκάκης και ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου του Τμήματος Δυτικής Κρήτης του ΤΕΕ, κ. Σπύρος Καλησπεράκης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook