Συνάντηση Παπαδογιάννη με το Μητροπολίτη Δαμασκηνό

συνάντηση-παπαδογιάννη-με-το-μητροπο-1110191

Τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης κ. Άρη Παπαδογιάννη επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 23/09/2020 ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, συνοδευόμενος από τον Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Δαμασκηνό.

Στη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. του Ο.Α.Κ. κ. Λευτέρη Κοπάση αλλά και του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ι.Μ.Κ.Α. πρωτοπρεσβύτερου Γεώργιου Περάκη, έγινε λόγος για τις δυνατότητες συνεργασίας που ανοίγονται το προσεχές χρονικό διάστημα, μεταξύ του Ο.Α.Κ., της Ι.Μ.Κ.Α. και της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων, με έμφαση στο κομμάτι του θρησκευτικού τουρισμού καθώς και σε μια σειρά από μελέτες που μπορούν να εκπονήσουν προς αυτή την κατεύθυνση οι υπηρεσίες του «οργανισμού», προκειμένου να αξιοποιηθούν τα διαθέσιμα

χρηματοδοτικά εργαλεία, για την υλοποίηση σημαντικών έργων.

«Χαίρομαι γιατί συνάντησα δυο πολύ αγαπημένα μου πρόσωπα. Τον πατέρα και τον υιό Δαμασκηνό που ξέρω τον αγώνα και την προσπάθεια τους για το καλό του τόπου.

Η σημερινή επίσκεψη, μόνο εθιμοτυπική δεν ήταν. Μπήκαν οι βάσεις, για μια ουσιαστική συνεργασία, με δεδομένο ότι ο Ο.Α.Κ. μπορεί να «συνδέσει» κάποιες από τις ανάγκες της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου και της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων με χρηματοδοτικά προγράμματα, στα οποία ο οργανισμός, διαθέτει εμπειρία τόσο σε επίπεδο μελετών όσο και ωρίμανσης και πληρότητας φακέλων, για τις τελικές εγκρίσεις. Στόχος μας, είναι η αξιοποίηση όλων των δυνατότητων που υπάρχουν, προκειμένου τα επόμενα χρόνια, να γίνουν σημαντικά βήματα, στο κομμάτι της Ανάπτυξης του Θρησκευτικού Τουρισμού, ενός τομέα που διαθέτει ευρύ πεδίο δράσης και τα Χανιά, μπορούν να προσδοκούν από αυτόν, σημαντικά οφέλη» ανέφερε μετά το πέρας της συνάντησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook