Συνάντηση Ντόρας και Καλογερή με τον υφυπουργό Υποδομών – ΒΟΑΚ, παράκαμψη Κισσάμου και Κερίτης στο επίκεντρο των συζητήσεων

συνάντηση-ντόρας-και-καλογερή-με-τον-υ-1452041

Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Υποδομών παρουσία του Νίκου Καλογερή, είχε η Βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Στη συνάντηση τέθηκαν ζητήματα, που αφορούν τα έργα υποδομών του νομού Χανίων, όπως ο νέος ΒΟΑΚ αλλά και η παράκαμψη της Κισσάμου.

Αναλυτικά η βουλευτής σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει:

Σήμερα είχαμε συνάντηση εργασίας με τον υφυπουργό υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, με την παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκου Καλογερή και υπηρεσιακών παραγόντων, για τα μεγάλα θέματα υποδομών της Π.Ε. Χανίων.

Συζητήσαμε για τη χάραξη του νέου ΒΟΑΚ δυτικά των Χανίων έως την Κίσσαμο και το νέο δρόμο σύνδεσης του ΒΟΑΚ με το Αεροδρόμιο Χανίων, όπου διαπιστώσαμε τη σημαντική πρόοδο των μελετών αυτών των έργων.

Έθεσα το ζήτημα της παράκαμψης Κισσάμου, ως έργο ύψιστης σημασίας, το οποίο πρέπει να υλοποιηθεί ταυτόχρονα με το νέο ΒΟΑΚ, διαφορετικά οι επιπτώσεις στην κυκλοφορία της πόλης της Κισσάμου θα είναι μεγάλες και δυσεπίλυτες. Ο υφυπουργός υποδομών δεσμεύτηκε να εξετάσει το θέμα και να απαντήσει σύντομα.

Επίσης μας ενημέρωσε ότι αναμένεται η έγκριση από τη διυπουργική επιτροπή ΣΔΙΤ του έργου του Φράγματος Ταυρωνίτη και συνοδών έργων με προϋπολογισμό 365 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον ενημερωθήκαμε ότι άνοιξαν οι προσφορές του διαγωνισμού για το έργο οδικής ασφάλειας Γεωργιούπολη – Πετρές, και προχωρούν και οι αποκαταστάσεις του ΒΟΑΚ.

Τέλος για την κατασκευή της νέας γέφυρας Κερίτη, μετά τις τελευταίες εγκρίσεις ξεκινάει η διαδικασία ανάθεσης με προϋπολογισμό 7,5 εκατ. ευρώ.

One thought on “Συνάντηση Ντόρας και Καλογερή με τον υφυπουργό Υποδομών – ΒΟΑΚ, παράκαμψη Κισσάμου και Κερίτης στο επίκεντρο των συζητήσεων

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ Ή ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΥΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ).
    ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΟΤΙ ΣΦΟΔΡΑ ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΣ: ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ… ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ – ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook