Συνάντηση με Πολάκη των συλλόγων γονέων του Ν.Ο.Χ.

συνάντηση-με-πολάκη-των-συλλόγων-γονέ-1109642

Συνάντηση με τον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων κ. Παύλο Πολάκη, είχαν τα Δ.Σ των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των τμημάτων του ΝΟΧ.

Η ανακοίνωση των συλλόγων:

«Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των αθλημάτων πισίνας συναντηθήκαμε με τον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων κ. Παύλο Πολάκη, για να μεταφέρουμε την έντονη ανησυχία των γονέων για την πορεία των εργασιών στο κολυμβητήριο Χανίων.

Ο κ. Πολάκης αναγνώρισε την ανάγκη για άμεση επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει στο κολυμβητήριο Χανίων καθώς το πλήθος των αθλητών είναι μεγάλο με ότι αυτό σημαίνει σε αθλητικό επίπεδο αλλά και στο θέμα διαχείρισης της πανδημίας. Εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει άμεσα να δρομολογηθεί η διαδικασία αφαίρεσης της οροφής προκειμένου να μην γίνει η αιτία που θα δημιουργήσει σοβαρές επιπτώσεις στις προπονήσεις αλλά και στην υγεία των αθλητών. Δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα καταθέσει γραπτά και προφορικά ερώτηση στην βουλή προκειμένου να υπάρξει επίσημη απάντηση.

Εμείς με την σειρά μας εκφράσαμε την ικανοποίηση μας όσον αφορά την διάθεση παρέμβασης για την επίλυση ενός τόσου σημαντικού προβλήματος και ταυτόχρονα εκφράσαμε την ανησυχία μας να μην περιοριστούμε στις μόνο καλές προθέσεις αλλά στα άμεσα και απτά αποτελέσματα. Για εμάς είναι απαραίτητη η άμεση επαναλειτουργία της 25άρας και της 12μισάρας πισίνας προκειμένου με ασφάλεια τα παιδιά μας να μπορούν να αθλούνται και να διεκδικούν τους στόχους τους.

Τα Δ.Σ των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των τμημάτων

Κολύμβησης

Υδατοσφαίρισης

Τεχνικής Κολύμβησης

Καλλιτεχνικής Κολύμβησης»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook