Συνάντηση Μαρκογιαννάκη με τον Σοφιανό για τα έργα στα Χανιά

συνάντηση-μαρκογιαννάκη-με-τον-σοφια-1096049

Συνάντηση είχε σήμερα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην περιφέρεια Κρήτης και ειδικός σύμβουλος της Προεδρίας της Κυβέρνησης κ. Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης κ. Σπυρο Σοφιανό, προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα που αφορούν κυρίως στην περιφερειακή ενότητα Χανίων.

Μεταξύ άλλων μίλησαν για την πορεία των έργων αποκατάστασης του επαρχιακού οδικού δικτύου στους δήμους Ανατ. Σελίνου, Κισσάμου και Πλατανιά, και του τμήματος του ΒΟΑΚ στα Μεγάλα Χωράφια και στο Πλατάνι.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και στο μείζον ζήτημα των απορριμάτων, των αντιπλημμυρικών έργων, των εγγειοβελτιωτικών έργων καθώς και σε ενεργειακά ζητήματα.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Μαρκογιαννάκης δήλωσε: «Είχα τη χαρά να πραγματοποιήσω μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον πρόεδρο του ΤΕΕ κ. Σοφιανό, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων για σοβαρά θέματα κι εκκρεμότητες που αφορούν στο σύνολο των Χανίων. Εκφράστηκε η ανησυχία κι από τις 2 πλευρές για την έλλειψη προσωπικού και κυρίως μηχανικών στην τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς και για την απουσία ώριμων μελετών με αποτέλεσμα να μην προχωρούν τα έργα που είναι απαραίτητα για τον τόπο. Η πολύ καλή συνεργασία του ΤΕΕ με την Περιφέρεια Κρήτης είναι απαραίτητο να συνεχίσει, καθώς η εμπειρία και η τεχνογνωσία των επαγγελματιών του ΤΕΕ είναι απαραίτητες και καθοριστικές.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook