Συνάντηση κατοίκων στον Δήμο Χανίων για τα προβλήματα σε Παλιά Πόλη και Ταμπακαριά

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος, κ. Μιχάλης Τσουπάκης με κατοίκους από γειτονιές του Δήμου Χανίων.

Συγκεκριμένα την Τρίτη, 09/06/2020, ο κ. Τσουπάκης επισκέφθηκε την περιοχή Ταμπακαριά, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Ταμπακαριών και τον εφημέριο του Ι. Ναού Αγ. Μαγδαληνής, κ. Πατσουράκης Νικόλας, στον περίβολο του Ιερού Ναού, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν προβλήματα της περιοχής. Στην συνέχεια ο κ. Τσουπάκης συνοδεία των κατοίκων Ταμπακαριών είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει “ιδιοίς όμμασι” τα προβλήματα της περιοχής.

Σε συνέχεια, ο κ. Τσουπάκης, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο χθες 10/06/2020, εκπροσώπους των κατοίκων της Παλιάς Πόλη και της γύρω περιοχής, όπου συζητήθηκαν τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και ειδικότερα το θέμα που προκύπτει με τους χώρους στάθμευσης αλλά και γενικότερα τον σχεδιασμό του Δήμου Χανίων για διάφορα θέματα καθημερινότητας.

“Είναι χαρά μας, να συναντάμε εκπροσώπους από κάθε γειτονιά του Δήμου μας και να ενημερωνόμαστε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κάθε περιοχή, γιατί η γνώση μας δίνει την δυνατότητα να επεμβαίνουμε άμεσα, όπου οι συνθήκες το επιτρέπουν, και να διορθώνουμε τα κακώς κείμενα.” υπογράμμισε ο κ. Τσουπάκης.

Τόσο οι συναντήσεις στις παραπάνω περιοχές όσο και συναντήσεις σε άλλες περιοχές του Δήμου Χανίων, πρόκειται να καθιερωθούν σε εβδομαδιαία βάση, με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση και την πιο αποτελεσματική παρέμβαση από τον Δήμο Χανίων.

Zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και η δική μας χαρά θα είναι όταν θα λύνονται τα προβλήματά μας,που άλλωστε σάς είναι γνωστά πολύυυυυυ καιρό τώρα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ