Συνάντηση Καλογερή – Μαρκογιαννάκη στην Αντιπεριφέρεια για ζητήματα των Χανίων

συνάντηση-καλογερή-μαρκογιαννάκη-σ-938720

Ενημερωτικού χαρακτήρα συνάντηση με αντικείμενο ζητήματα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκου Καλογερή και του επικεφαλή της παράταξης  «ΚΡΗΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης και  Περιφερειακούς Συμβούλους Χανίων του νομού.

Όπως είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης, πως σε ότι αφορά στην προετοιμασία της Περιφέρειας Κρήτης ενόψει του επερχόμενου Χειμώνα, οι απαντήσεις που δόθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου δεν ήταν ικανοποιητικές στο σύνολο τους.

Σημείωσε επίσης πως η απάντηση του κ. Καλογερή σε σχετική ερώτηση ότι δηλαδή αν έχουνε ξανά τέτοια φαινόμενα θα πρέπει να φύγουμε όλοι, «ήταν μια απάντηση που έδειχνε ασέβεια προς το πρόσωπο μου και τους συμπολίτες μας».

Ο κ. Μαρκογιαννάκης είπε ακόμα πως έχουν γίνει κάποια θετικά πράγματα από την Περιφέρεια που αφορούν στον καθαρισμό ρεμάτων και ποταμών.

Τόνισε τέλος πως «ακόμα υπάρχει χρόνος και θα πιέσουμε από την πλευρά μας για να γίνουν πράγματα και να υπάρξει η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση» ενώ σχολίασε και το ότι δεν έχει γίνει τίποτα όπως είπε, στα τμήματα του ΒΟΑΚ όπου προέκυψαν προβλήματα.

Από την πλευρά του ο κ. Καλογερής είπε πως με τον κ. Μαρκογιαννάκη και τους συμβούλους του θα συζητήσουν θέματα που αφορούν στα Χανιά, καθώς για το σκοπό αυτό ζητήθηκε η συνάντηση.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook