Συνάντηση Αρναουτάκη με την διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΑΚ – Τι συζητήθηκε

συνάντηση-αρναουτάκη-με-την-διοικούσ-1367128

Με τον νέο Πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΑΚ Γιώργο Ταβερναράκη συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσία των μελών της Διοικούσας Επιτροπής.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν θέματα που αφορούν στη προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Κρήτης, Δήμου Σητείας και ΤΕΕ/ΤΑΚ για τον προσεισμικό έλεγχο των σχολικών κτιρίων όλων των βαθμίδων στη Σητεία.

Επίσης οι θέσεις του ΤΕΕ/ΤΑΚ για τον ΒΟΑΚ και το οδικό κομμάτι Παχιά Άμμος-Σητεία, η συνεργασία του Τεχνικού Επιμελητηρίου τμήμα Ανατολικής Κρήτης με το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης, η δημιουργία-λειτουργία Παρατηρητηρίου Οδικής Ασφάλειας στη Κρήτη με τη συνδρομή του ΤΕΕ/ΤΑΚ, Τροχαίας και της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του νέου Προέδρου Γιώργου Ταβερναράκη τονίζοντας ότι η Περιφέρεια Κρήτης όλα αυτά τα χρόνια έχει άριστη συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο που είναι και ο θεσμικός σύμβουλος της Πολιτείας σε αναπτυξιακά θέματα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook