Συναγερμός… Θετικός στον κορονοϊό γιατρός σε Νοσοκομείο της Κρήτης

συναγερμός-θετικός-στον-κορονοϊό-γι-1014041

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ένας γιατρός στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου

Ένας γιατρός του Βενιζέλειου Νοσοκομείο στο Ηράκλειο, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις υγειονομικές αρχές της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ισοσελίδας Cretapost, ο συγκεκριμένος γιατρός είχε επιστρέψει από άδεια. Χθες, Πέμπτη, πήγε πρώτη μέρα στη δουλειά, έχοντας ήδη κάνει το τεστ για τον νέο ιό, περιμένοντας τα αποτελέσματα.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του έκαναν την εμφάνισή τους ύποπτα συμπτώματα και αμέσως έφυγε από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Λίγες ώρες αργότερα βγήκε και το αποτέλεσμα του τεστ το οποίο έδειξε πως έχει προσβληθεί από κορονοϊό, κατά την ίδια πηγή.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Γ. Τερζάκης, επεσήμανε, τέλος, στο τοπικό Μέσο: «Αμέσως τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ενημερώθηκε ευθύς ο ΕΟΔΥ ενώ στη συνέχεια έγινε η ιχνηλάτηση των επαφών του, οι οποίες δεν ήταν πολλές. Παράλληλα, έχουμε ήδη προγραμματίσει σε απολύμανση των ΤΕΠ και θα είμαστε έτοιμη να λειτουργήσουμε με ασφάλεια».

Υπενθυμίζεται πως ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 287 νέα κρούσματα, ενώ οι νεκροί από την πανδημία ανήλθαν στους 302, σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook