Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε αρκούδα να περιφέρεται στον Χορτιάτη | Photos

συναγερμός-στη-θεσσαλονίκη-εντοπίστ-1698497

Αρκούδα που προέχεται από τον Χολομώντα εμφανίστηκε σε κατοικημένη περιοχή στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων.

Συγκεκριμένα, με επείγουσα ανακοίνωσή του ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, επικαλούμενος μαρτυρίες κατοίκων, έκανε γνωστή την είδησή ότι αρκούδα που προέρχεται από την περιοχή του Χολομώντα εμφανίστηκε στην περιοχή του Χορτιάτη.

Ο Δήμος με κατεπείγουσα έγγραφη ανακοίνωσή του ενημέρωσε ήδη τις αρμόδιες υπηρεσίες, το Δασαρχείο Θεσσαλονίκης, την Ελληνική Αστυνομία και τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας να βρίσκονται στην περιοχή, να την επιτηρούν και να ενεργήσουν με κάθε τρόπο για τη στήριξη και απομάκρυνση του επικίνδυνου ζώου.

Συγκεκριμένα, η αρκούδα εντοπίστηκε στην αντιπυρική ζώνη κάτω από το ραντάρ στο μονοπάτι προς Κισσό, στην περιοχή της οδού Μακεδονομάχων, στο ύψος του πάρκου της Αγίας Παρασκευής.

Μάλιστα, ο Δήμος παρακαλεί τους κατοίκους να είναι πολύ προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους και σε περίπτωση που αντιληφθούν την εμφάνιση του ζώου να ενημερώσουν το Αστυνομικό Τμήμα Πυλαίας-Χορτιάτη όλο το 24ωρο.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook