Συναγερμός στη ΝΔ λόγω… Τζαβάρα

συναγερμός-στη-νδ-λόγω-τζαβάρα-1505774

Δεδομένο πρώτο: η πλειοψηφία της ΝΔ στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας είναι οριακή, καθώς οι δύο βουλευτές στους οποίους στηρίζεται είναι οι διαφωνούντες με τους κυβερνητικούς χειρισμούς στις υποκλοπές, Όλγα Κεφαλογιάννη και Κώστας Τζαβάρας.

Δεδομένο δεύτερο: ενόψει της κλήσης των Δημητριάδη-Ντίλιαν-Λαβράνου-Μπίτζιου τη Δευτέρα στην Επιτροπή Θεσμών, η ΝΔ θέλει να διαφυλάξει το απόρρητο της διαδικασίας και να μην δημιουργηθούν νέες ρηγματώσεις για το σκάνδαλο αυτό.

Αυτά τα δεδομένα, σε συνδυασμό με μερικές… «ρουκέτες» που έριξε κατά την ραδιοφωνική του συνέντευξη στο «Κόκκινο» ο Κώστας Τζαβάρας είναι αρκετές προκειμένου κάποιοι στην κυβέρνηση να αγωνιούν για τη συνεδρίαση της Δευτέρας και να τελούν σε κατάσταση… συναγερμού.

Μεταξύ πολλών άλλων, ο Κώστας Τζαβάρας «άδειασε» την κυβέρνηση που καλεί τον Κώστα Βαξεβάνη να προσκομίσει στοιχεία, λέγοντας ότι «ο δημοσιογράφος έχει την υποχρέωση να διασταυρώνει τις πηγές του, αλλά δεν έχει το βάρος της απόδειξης. Αυτό το έχει ο εισαγγελέας και ο δικαστής».

Παράλληλα, ο Τζαβάρας επανέλαβε ότι «δεν νοείται απόρρητο έναντι της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας», χαρακτήρισε «παράλειψη» την «παράκαμψη» της ΑΔΑΕ για το νομοσχέδιο σχετικά με την ΕΥΠ, ενώ κράτησε σαφείς αποστάσεις από τους «σιωπηλούς» υπουργούς και βουλευτές που περιέχονται στις λίστες με τα θύματα των παρακολουθήσεων.

«Εγώ θα υπεράσπιζα την αξιοπρέπειά μου, πολιτική και προσωπική», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Κώστας Τζαβάρας αποδόμησε και τα περί «ιστοριών κατασκόπων», όπως χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Έχουν (σ.σ. τα δημοσιεύματα) τόσο περιγραφικές λεπτομέρειες, που δεν μπορεί κανείς να πει ότι κινούνται στον χώρο της φαντασίας» είπε με νόημα, εξασφαλίζοντας ένα… σαββατοκύριακο άγχους και αγωνίας σε κάποιους στο Μαξίμου.

matrix24.gr

One thought on “Συναγερμός στη ΝΔ λόγω… Τζαβάρα

  1. Άδικο έχει τώρα ο Κούλης που παρακολουθεί όλον τον κόσμο!!!! Εξ οικείων τα βέλη. Όταν οι καραμανλικοί του ρίχνουν απανωτές τις φάπες, πώς να μην τρέμει και τη σκιά του ο άχρηστος!!! Έρχεταιαιαιαι!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook