Επιχείρηση της Πυροσβεστικής σε φαράγγι των Χανίων για διάσωση παρέας τεσσάρων ατόμων

επιχείρηση-της-πυροσβεστικής-σε-φαρά-1039214
Φωτογραφία αρχείου

Τελευταία ενημέρωση: 20:43

Σήμα κινδύνου εξέπεμψαν το απόγευμα του Σαββάτου μία παρέα τεσσάρων ατόμων οι οποίοι βρέθηκαν ως περιπατητές εντός του φαραγγιού της Αγίας Ειρήνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zarpanews.gr, πρόκειται για 4 άτομα Έλληνες οι οποίοι βρέθηκαν εντός του φαραγγιού ωστόσο φτάνοντας σχεδόν στο τέλος της διαδρομής, ένιωσαν έντονη κόπωση με αποτέλεσμα να μην μπορούν αν μετακινηθούν περαιτέρω, ενώ μεταξύ τους είναι και ένας τραυματίας.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τη διάσωσή τους, με τη συμμετοχή τεσσάρων υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων και ενός εθελοντή, ενώ η ειδοποίηση έγινε μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης (112) στον οποίο απευθύνθηκαν οι περιπατητές.

Μετά από σχεδόν 3.5 ώρες επιχείρησης, τελικά οι πυροσβέστες βρήκαν και διέσωσαν τα εξαντλημένα άτομα που ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Επιχείρηση της Πυροσβεστικής σε φαράγγι των Χανίων για διάσωση παρέας τεσσάρων ατόμων

  1. ΩΡΑΙΑ. ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΝΑ ΠΛΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΝΑ 500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠ……ΣΑΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ.

  2. Δεν φτάνουν τα ζώα τους ξένους που έρχονται έχουμε και τους ντόπιους που δεν μπορούν να κάνουν τον γύρο των Αγίων Αποστόλων και θέλουν και πεζοπορίες. Ως πότε επιτέλους θα πληρώνουν οι πολλοί τις μ…ς των λίγων;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook