Συναγερμός για φωτιά στα Λενταριανά κοντά σε κατοικημένη περιοχή | Photos + Video

συναγερμός-για-φωτιά-στα-λενταριανά-κ-892416

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το απόγευμα της Κυριακής, όταν ενημερώθηκε από κατοίκους ότι εκδηλώθηκε φωτιά, σε οικοπεδικό χώρο, κοντά σε κατοικημένη σε περιοχή των Χανίων.

Συγκεκριμένα η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 17.00, στην οδό Παπαπαναστασίου, στα Λενταριανά,  υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, αρχικά από ένα κάδο και στη συνέχεια οι φλόγες επεκτάθηκαν στην οικοπεδική έκταση.

Στο σημείο της Πυρκαγιάς έσπευσαν άμεσα 6 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με το ανάλογο προσωπικό, .

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα είναι η επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς, από την οποία δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές, αλλά πέρα από την καμμένη έκταση, έχουν προκληθεί και υλικές ζημιές σε παρακείμενα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Στις 18.45 η φωτιά είχε τεθεί υπό έλεγχο, ωστόσο όπως δήλωσε και στο video ο Διοικητής πρώτου πυροσβεστικού σταθμού Χανίων, Αντιπύραρχος Πρωτοπαπαδάκης Αντώνης, που σήμερα λόγω απουσίας του κ. Μπαντουράκη, εκτελούσε χρέη ντιπύραρχος Διοικητή πυροσβεστικών δυνάμεων Χανίων, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής θα παραμείνουν στο σημείο για τυχόν αναζωπύρωση, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook