Συμβάσεις για αντιπλημμυρικά σε περιοχές των Χανίων και αθλητικά έργα στα Σφακιά υπέγραψε ο Αρναουτάκης

συμβάσεις-για-αντιπλημμυρικά-σε-περι-882656

Συμβάσεις που αφορούν παρεμβάσεις αντιπλημμυρικά έργα σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, καθώς και έργα για αθλητικές εγκαταστάσεις στο δήμο Χανίων, υπέγραψε σήμερα με τους ανάδοχους εργολάβους, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

Ειδικότερα σε ότι αφορά τη σύμβαση για τα αντιπλημμυρικά έργα, αυτή είναι ύψους περίπου 500 χιλιάδων ευρώ, και θα περιλαμβάνει επίσης και αντικατάσταση ασφαλτοτάπητα σε διάφορα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου.

Επίσης υπεγράφη σύμβαση ύψους 110 χιλιάδων ευρώ για την μεταφορά δικτύων ύδρευσης στην περιοχή των Τοπολίων εξαιτίας των έργων που πραγματοποιούνται στην περιοχή.

Τέλος σε ότι αφορά στα έργα στα Σφακιά, όπως είπε και ο δήμαρχος Σφακίων κ. Γιάννης Ζερβός, πρόκειται για τρεις σημαντικές αθλητικές υποδομές τριών γηπέδων 5 επί 5 σε Ασκύφου, Χώρα Σφακίων και Ανώπολη, συνολικού ύψους 375 χιλιάδων ευρώ.

Ο κ. Αρναουτάκης επίσης από την πλευρά του, ευχαρίστησε τα αρμόδια υπουργεία ανάπτυξης και υποδομών για την βοήθεια στις χρηματοδοτήσεις και τις υπηρεσίες της περιφέρειας για την δουλειά τους στην προετοιμασία των απαραίτητων μελετών.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook