«Σύμπραξη Τουρισμού για τα Χανιά»: Τηλεδιάσκεψη για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος παρουσία Καλογερή

σύμπραξη-τουρισμού-για-τα-χανιά-τηλ-1359753

Με στόχο τη συζήτηση και την ανταλλαγή ιδεών, την καταγραφή των αναγκών και την

κατανόηση των κοινών ζητουμένων οι partners της Σύμπραξης Τουρισμού για τα Χανιά πραγματοποίησαν την Δευτέρα 21 Μαρτίου τηλεδιάσκεψη εργασίας (Workshop), παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Ν. Καλογερή.

Δίνοντας υπόσταση στη φιλοσοφία της συνεργασίας η «Σύμπραξη Τουρισμού για τα Χανιά», που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, έχει θέσει ως στρατηγικό της σκοπό την ενίσχυση και προώθηση του τουριστικού προϊόντος του προορισμού.

Έχοντας σχεδιάσει και υλοποιήσει μια σειρά δράσεων από το 2016 και επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά στις νέες συνθήκες, η συμμαχία συνεχίζει σταθερά και με συνέπεια να συμβάλει στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του Ν. Χανίων, διευρύνοντας και εμπλουτίζοντας τις δραστηριότητές της.

Από την παραγωγή περιεχομένου (videos, photo gallery, travel αφιερώματα στο

discovergreece.com) στον σχεδιασμό και την υλοποίηση στοχευμένων καμπανιών, και από τη φιλοξενία διεθνών ΜΜΕ και Group Press Trips στη δημιουργία events calendar widget για την προβολή και προώθηση του πολιτισμού, η Σύμπραξη Τουρισμού για τα Χανιά αντιμετωπίζει ολιστικά το προϊόν του προορισμού, δίνοντας έμφαση στα στοιχεία εκείνα που τον διαφοροποιούν.

Στην τηλεδιάσκεψη εργασίας συμμετείχαν από την Ένωση Ξενοδόχων Χανίων ο Μανώλης Γιαννούλης Πρόεδρος και η Κλαούντια Πρώιμου Μέλος ΔΣ, από την FRAPORT GREECE ο Γιώργος Βήλος, Γενικός Δ/ντής Ανάπτυξης και η Κατερίνα Πολλάτου, Airline Marketing & Development Manager/Commercial & Business Development, από την AEGEAN η Μαρίνα Βάλβη, Marketing Manager και η Έλλη Πολίτου, Destination Marketing Senior Executive, από την EUROBANK η Σταυρούλα Τετραδάκου, Head of Business Banking Marketing και η Ελένη Διαμαντή, Senior Marketing & Communication Officer, ενώ από την Marketing Greece η Ιωάννα Δρέττα, CEO, η Ρένα Σκουλούδη, Marketing Director και η Ανδρονίκη Κάλφα,

Marketing Executive.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook