Συμμορία ανηλίκων έβγαλαν μαχαίρι για ένα κινητό – Η συγκλονιστική περιγραφή του θύματος

συμμορία-ανηλίκων-έβγαλαν-μαχαίρι-γι-1245546

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν χθες το απόγευμα δύο 18χρονοι οι οποίοι έπεσαν θύματα ληστείας από τέσσερις ανήλικους μέσα στο λεωφορείο, στην περιοχή του Μενιδίου.

Οι δράστες, ηλικίας 15-17 ετών, σύμφωνα με τις περιγραφές των θυμάτων, δεν δίστασαν να βγάλουν μαχαίρι προκειμένου να αρπάξουν από τα παιδιά όσα χρήματα είχαν πάνω τους αλλά και τα κινητά τους τηλέφωνα. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια των υπολοίπων επιβατών του λεωφορείου.

Ολα έγιναν λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα. Οι δυο φίλοι επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο της γραμμής Α10 για να κάνουν το δρομολόγιο του «τρόμου» ανάμεσα στους καταυλισμούς του Μενιδίου.

Στη στάση του νεκροταφείου, 4 ανήλικοι Ρομά, όπως περιγράφει στο protothema.gr ένα από τα θύματα, μπήκαν στο όχημα, τους πλησίασαν και τους έπιασαν την κουβέντα. Στη συνέχεια, ένας από τους δράστες ζήτησε από τον 18χρονο να του δώσει όσα λεφτά είχε στην τσέπη. Ο 18χρονος αρνήθηκε και το άλλο μέλος της συμμορίας έβγαλε από το τσαντάκι του ενα μαχαίρι.

«Δεν παίζω, θα σε μαχαιρώσω», είπε ο ανήλικος αναγκάζοντας έτσι τον 18χρονο να του δώσει 10 ευρώ. Αμέσως μετά, ο συνεργός του ακούμπησε το μαχαίρι στα πλευρά του φίλου του και ζήτησε και από αυτόν να του δώσει τα χρήματα που είχε.

Οι ανήλικοι δεν σταμάτησαν εκεί. Ζήτησαν από τους δύο φίλους να τους δώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα απειλώντας τους,

«Θα μας δώσεις τα κινητά, θες δεν θες, στο ορκίζομαι στη μάνα μου θα σας μαχαιρώσω».

Όπως λέει στο protothema.gr ο ένας 18χρονος, το λεωφορείο ήταν γεμάτο αλλά κανείς δεν τόλμησε να βοηθήσει τον ίδιο και το φίλο του. Οι ανήλικοι πήραν τα κινητά και φεύγοντας ακούμπησαν το μαχαίρι στην πλάτη και του δεύτερου θύματος προκειμένου να τους ξεκλείδωσει το κλεμμένο τηλέφωνο. Τον χτύπησαν με ενα μεταλλικό λοστό στο χέρι και εξαφανίστηκαν.

Οι δύο 18χρονοι κατήγγειλαν τη ληστεία στο ΑΤ Μενιδίου το οποίο διεξάγει έρευνες για το περιστατικό. Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι του Μενιδίου, οι συμμορίες των ανήλικων Ρομά δρουν ανεξέλεγκτα στην περιοχή και συχνά οπλοφορούν σπέρνοντας τον τρόμο στους κατοίκους

Δείτε τη συγκλονιστική περιγραφή του θύματος:

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook