Συμμετοχή του Συλλόγου Γυναικών Χανίων στη μέρα δράσης: «Μπορεί να μένουμε στο σπίτι αλλά δε μένουμε σιωπηλοί»

συμμετοχή-του-συλλόγου-γυναικών-χανί-1034549

Ο Σύλλογος Γυναικών Χανίων, μέλος της ΟΓΕ, της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, συμμετείχε στις 28 Απρίλη μαζί με τα ταξικά σωματεία της πόλης μας στη μέρα δράσης σε χώρους δουλειάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Μπορεί να μένουμε στο σπίτι αλλά δε μένουμε σιωπηλοί. Σκοπός μας είναι να δυναμώσουν οι φωνές μας και μαχητικά να διεκδικήσουμε μέτρα προστασίας της υγείας μας, των οικογενειών μας, αλλά και να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας απέναντι στην εργοδοτική τρομοκρατία.

Σε αυτό το πλαίσιο μέλη του Συλλόγου και των Σωματείων συνομίλησαν με  εργαζόμενους και εργαζόμενες οι οποίοι δεν έκρυψαν την ανησυχία τους για την μετά κορονοϊό εποχή, με την κυβέρνηση να ρίχνει στις πλάτες μας τις συνέπειες της επιδημίας, την ώρα που παίρνει μέτρα για να ενισχύσει και να διευκολύνει τη μεγαλοεργοδοσία.

Δεν συμβιβαζόμαστε, όμως, να είναι οι ανάγκες μας στο περιθώριο, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε όλοι και όλες σταθερή δουλειά με ικανοποιητικό εισόδημα, να έχουμε ελεύθερο χρόνο και δημόσιες δωρεάν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας, Παιδείας, Πρόνοιας. Το μέλλον των παιδιών μας δεν χωράει σε μια κοινωνία που έχει για θεό το κέρδος των επιχειρηματικών ομίλων.

Παίρνουμε θέση στο συλλογικό αγώνα για μια ζωή με δικαιώματα.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook