Συμμετοχή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

συμμετοχή-του-ιστιοπλοϊκού-ομίλου-χα-1129776

Ολοκληρώθηκε στη Χαλκίδα το πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας με σκάφη τύπου Optimist για παιδιά από 12 μέχρι 15 ετών που διοργάνωσε με επιτυχία ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας.

Έλαβαν μέρος 72 αγόρια και 54 κορίτσια. Συνολικά 126 νεαροί ιστιοπλόοι για τους οποίους τηρήθηκε αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιστημονικής επιτροπής της ΕΙΟ όπως έχει εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΓΓΑ. Να τονιστεί ότι όλοι οι αθλητές και αθλήτριες πέρασαν από rapid test.

Πραγματοποιήθηκαν 7 ιστιοδρομίες στο θαλάσσιο στίβο της ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής του Ι. Ο. Χαλκίδας, με τον Κακούρη Ανδρέα να τερματίζει 14ος στα 72 στην γενική κατάταξη στα αγόρια και τον Ζαμπακόλα Παντελή- Άγγελο να τερματίζει 47ος στα 72 στην γενική κατάταξη στα αγόρια. Στα κορίτσια η Φυλλαδιτάκη Μελίνα τερμάτισε 41η στα 54 στην γενική κατάταξη στα κορίτσια με τις οδηγίες του προπονητή του ΙΟΧανίων Βασίλη Σωτηρίου.

Λόγω της έξαρσης της πανδημίας και των μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση μεταξύ των οποίων και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο για τον Αθλητισμό, αναβάλλεται το Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist 11χρονων στο Βόλο 5-8 Νοεμβρίου 2020 (Ναυτικός Όμιλος Βόλου & Αργοναύτες).

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook