Συμφώνησε με τον όμιλο Impala η Creta Farms

συμφώνησε-με-τον-όμιλο-impala-η-creta-farms-899947

Αίσια εξέλιξη για την Creta Farms αφού μπήκαν οι υπογραφές μεταξύ των πιστωτριών τραπεζών και του ομίλου Impala για την αναδιάρθρωση της εταιρείας στο πλαίσιο του πτωχευτικού κώδικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι 5 πιστωτικών ιδρυμάτων, δυο εταιριών factoring και νομικοί σύμβουλοι των εμπλεκομένων μερών υπέγραψαν το τελικό κείμενο για την εξυγίανση της χειμαζόμενης κρητικής αλλαντοβιομηχανίας.

Το νομικό κείμενο το οποίο θα κατατεθεί με την αίτηση εξυγίανσης της εταιρείας στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου θα πρέπει να εγκριθεί από την έκτακτη γενική συνέλευση της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι τράπεζες έχουν συμφωνήσει με την Impala για την από κοινού χρηματοδότηση της εταιρίας κατά την ενδιάμεση περίοδο μέχρι την επικύρωση της συμφωνίας από το δικαστήριο. Τόσο οι τράπεζες όσο και η Impala έχουν seniority στην ενδιάμεση χρηματοδότηση στην περίπτωση απρόοπτου γεγονότος που θα δημιουργήσει προβλήματα στην ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Εκτός από τη γενική συνέλευση και το Πρωτοδικείο, η συμφωνία θα περάσει και από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Πηγή: sofokleousin.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook