Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Χανίων για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη

συλλυπητήριο-μήνυμα-του-δημάρχου-χαν-900602

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, εκ μέρους του Προέδρου και του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, με αφορμή τη συμπλήρωση του ενός χρόνου από τον θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη, αναφέρει σε δήλωση του:

«Σήμερα, συμπληρώνεται ένα χρόνος από τότε που αποχωριστήκαμε τον Μανώλη Σκουλάκη, μια εμβληματική μορφή που υπηρέτησε με συνέπεια τον τόπο μας, τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση, για περισσότερα από 35 χρόνια ως Υπουργός, Βουλευτής αλλά και Δήμαρχος Χανίων.

Ένας άνθρωπος αγαπητός που ξεχώρισε για το ήθος, την εντιμότητα, την εργατικότητα και την αίσθηση της προσφοράς, που τον χαρακτήριζε.

Χαρισματικός, επικοινωνιακός και αληθινός στην σχέση του με τον πολίτη, πάντοτε μαχητικός, έδινε λύσεις στα ζητήματα και τις ανάγκες του τόπου.

Θα θυμόμαστε για πάντα τόσο τον ίδιο όσο και τη σημαντική κληρονομιά που άφησε πίσω

του.»

zarpanews.gr

3 thoughts on “Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Χανίων για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη

  1. Ο θεός να τον συγχωρέσει αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μόλις πεθάνει ένας πολιτικός τόν κάνουμε αμέσως ¨άξιο, ¨ ¨υπηρέτησε πιστά¨
    Κλπ οταν κατά βάθος ξέρουμε ότι είναι ψέμα, ( ίσως η ανάγκη άρνησης της πραγματικότητας ότι μας πιάσανε κο4οίδο). Προσωπικά δεν θυμάμαι κάτι Θετικό, ( αρνητικά πολλά), που ο άνθρωπος άφησε πίσω στην Ελλάδα η τα Χανια, αν κάποιος ξέρει ας τα αναφέρει χωρίς γενικολογίες αλλά περιστατωμένα.

  2. Aυτος κι ο Κατσανεβας ο,τι κανανε στα Χανια,α να δουμε τι θα κανει κι ο «μικρος»…και σου λεει απο πανω το …οτι δεν θυμαται κατι θετικο….Μαλλον δεν κυκλοφορουσε στα Χανια ή δεν μενει Χανια …
    Να θυμίσουμε λιγακι;;;;;

    Εγινε στις Μουρνιες ο κομβος με τα φαναρια σε χρονο μηδεν στο εκκλησακι ,οταν οι αλλοι το κοιλοπονουσαν για χρονια,γκρεμιστηκε κεινη η αηδια το λιμενικο περιπτερο που βιαζε το Γιαλι Τζαμισι,εγιναν ολες αυτες οι πεζοδρομησεις στην παλια πολη που τωρα χαιρεσαι να περπατας κτλ κτλ…

    Ανε ζουσε και κατεβναινε δαγκωτο!!!

    μα καποιοι εχουν κοντη μνημη βλεπεις ,το καταλαβαμε στις τελευταιες βουλευτικες εκλογες

  3. Αν για να φτιάξεις φανάρι στον κόμβο, να γκρέμισες ένα περίπτερο και να πεζοδρομήσεις μερικούς δρόμους μετά από 35 χρόνια στη δημόσια ζωή ( και ματζιαδούρα !!!!) σε κάνει άξιο και ικανό τότε φίλε μου τόν συγκρίνεις με μηδενικά και τον βρήκες 0.05.
    Αυτό είναι τό πρόβλημα μέ μάς, ανατολίτες στήν νοοτροπία, τι θα μου δώσεις να σε ψηφίσω, οποιος έχει μερικά χρήματα πιο πολλά από μάς το προσφονούμε κύριο και ας είναι λαμόγιο, θυμάμαι τούς ομοσταύβλους του, Τζοχατζόπουλο, Σπώκο, Λαλιώτη, Ανδρέα, Παπαντωνίου, και δώσε και μένα μπάρμπα, ας σταματήσουμε λοιπό,ν το γλύψιμο και το σουρσιμο στο πάτωμα για τούς ……σταυραετοί σ της πολιτικης, έχουμε και παιδιά και τούς χρωστάμε ένα μέλλον, όχι ότι περισσέψει από τούς ……άξιους πολιτικούς που γκρέμισαν περίπτερο, ουφ κουράστικα και μόνο που τό έγραψα !!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook