Συλλυπητήρια Παυλόπουλου για τον ηρωικό ψαρά – Συγκλονίζει η Σοφία Αρβανίτη μιλώντας για τον αδελφό της

συλλυπητήρια-παυλόπουλου-για-τον-ηρω-659890

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την σύζυγο του αείμνηστου Κώστα Αρβανίτη -του ήρωα-ψαρά που έδωσε αληθινό παράδειγμα Ανθρωπισμού σώζοντας δεκάδες συνανθρώπους μας κατά την τραγωδία της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι- και της εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.

Επιπλέον, τη διαβεβαίωσε ότι η Πολιτεία θα σταθεί, όπως οφείλει, στο πλευρό της οικογένειας.

Εν τω μεταξύ, συγκινημένη η αδελφή του αδικοχαμένου ψαρά και γνωστή τραγουδίστρια, Σοφία Αρβανίτη σε δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό Open «έσπασε καρδιές» αποκαλύπτοντας ότι πέρα από την μάχη που έδωσε για να σώσει τους συνανθρώπους του από τη φονική πυρκαγιά, παράλληλα έδινε τη δική του προσωπική μάχη με τον καρκίνο.

Συγκινημένη, η Σοφία Αρβανίτη αποκάλυψε μιλώντας στο OPEN, πώς πέρυσι, ενώ ο αδελφός της έτρεχε να σώσει τον κόσμο, ο ίδιος έδινε τη δική του προσωπική μάχη: «Έκανε και έναν ατομικό αγώνα με χειρουργεία, γιατί πάλευε με τον καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια, αλλά τώρα…».

Ο θάνατος του ήρωα ψαρά, ο οποίος έσωσε δεκάδες ανθρώπους που χαροπάλευαν στη θάλασσα, τη μοιραία νύχτα που καιγόταν το Μάτι, έχει συγκλονίσει τους φίλους του, ψαράδες της περιοχής, που κάνουν λόγο για έναν «σύγχρονο ήρωα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook